Riječki PIK uveo dodatne mjere prevencije kako bi pružili maksimalnu zaštitu kupcima
R

PIK Rijeka prati trendove u svim situacijama pa tako i ovoj kriznoj koja nas je svih zadeselila. Kako bi pružili maksimalnu zaštitu svim svojim kupcima, naš riječki PIK u svim svojim Piko trgovinama prodaje svježi kruh pakiran u zaštitnu prehrambenu foliju, i to najprodavaniji artikli svježeg kruha kao što su Polubijeli pšenični 700 g, Istarski 600 g, Graham 500 g, Vita 600 g i Raženi 400 g.

Ovime osiguravamo dodatne mjere prevencije za sve naše kupce kako bi se u kupovini osnovnih namirnica u svim našim trgovinama osjećali što sigurnije – naglašavaju u PIK-u.

Osim toga, u svim trgovinama, koje rade radnim vremenom sukladno naputku civilne zaštite, ali i u pekarskom pogonu na Vežici osigurane su i maskice, rukavice i dezinficijensi za sve djelatnike. Kruh se pakira na liniji za pakiranje, a kruh do pakirnice dolazi iz tunelske peći preko transportera, pa je tako osiguran minimalni kontakt proizvodnih djelatnika s kruhom i osigurana proizvodnja kruha na najvišem mogućem zdravstvenom nivou.

Uz to, vizualne oznake pozivaju i podsjećaju djelatnike na pridržavanje obaveznog razmaka, a pozivaju i da se kupci odgovornim ponašanjem pridržavaju svih mjera zaštite i uputa Stožera civilne zaštite, odnosno da ulaze u redu, koriste raspoloživa dezinfekcijska sredstva te drže propisani razmak.

Obavještavaju i svoje vjerne kupce da slastičarna radi sigurnosti neće do daljnjeg raditi kremaste kolače, ali dobra vijest za sve slatkoljupce je da će se nastaviti proizvodnja pakiranih i termičko obrađenih slastica s duljim rokom trajanja, odnosno orehnjače, makovnjače, orah pita, londoneri orah, londoneri kokos, vijenčić, pinca te kore za kremšnite.

Fotografije: PIK Rijeka

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci