Riječki frizerski studio Kate predstavlja dva savršena tretmana za njegu kose
R

Kako poslije ljeta, tako i za vrijeme ljetnih vrućina najbitnija je njega kose tj njena hidratacija. Predstavljamo vam dva tretmana kako vaša kosa nakon ljeta ne bi bila presušena i bez sjaja. Hidratacija kose je jako bitna i kod bojanja kako bi se boja duže ‘držala’ na vlasi te kako bi izbjegli ispriranje same boje.

Tretman: Nirvel Hyaluronic Hair Complex

Tretman formuliran na bazi hijaluronske kiseline te sastojcima najnovije generacije koji štite i regeneriraju vlakna kose. Ako imate oštećenu, suhu, krhku i lomljivu kosu, ovaj tretman poboljšava čvrstoću kose, pruža hidrataciju, elastičnost, sjaj i mekoću. Ovaj tretman preporučujemo osobama koje često kemijski tretiraju kosu tj. često izbjeljivanje kose, trajno kovrčanje, trajno ravnanje.

PRIJE/POSLIJE

Model: Danijela Frlan

Stanje kose: Kosa koja je često tretirana izbjeljivačem te visokim temperaturama.

Njega kose kod kuće: profesionalnim proizvodima.

Kosa nakon tretmana: zaglađenija, ispunjena, sjajnija.

Model: Zovem se Danijela Frlan, inače sam magistra prava, iz hobija i velike ljubavi prema kozmetici sam počela pisati najprije blog, a onda uz blog pokrenula i Instagram profil.  Instagram profil @danijelafrlan je beauty & travel & fashion tematike a posebno mjesto zauzimaju i savjeti o njezi kose.   Iako njezi kose pridajem posebnu pozornost, 20 godina izbjeljivanja i farbanja ipak je učinilo svoje. Prije tretmana moja je kosa bila suha i beživotna. Ovaj tretman me je  zaista oduševio, moja kosa je dubinski nahranjena i mekana na dodir, a raščešljavanje kose, koje je inače moja noćna mora, je lakše nego ikad prije. Nakon tretmana nisam mogla vjerovati kako moja kosa izgleda zdravo i sjajno.   

Tretman: Tsubaki 

TSUBAKI je ultra obnavljajući tretman za kosu kojoj je potrebna elastičnost, hidratacija te lomljivu, suhu i oštećenu kosu.  Tsubaki ulje koristile su japanske gejše za njegu kose i kože, a oni, kao i svi, poznati su po besprijekornoj koži i savršenoj kosi. Dobiva se iz sjemenki Camelie i donosi neusporedivu korist u obnovi suhe i dehidrirane kose. Tretman ima obnavljajuća i antioksidativna djelovanja, pored kombinacije nekoliko vrsta keratina koji hidratiziraju i obnavljaju kosu iznutra, te su dodani u Tsubaki koncentrat i Tsubaki serum, kako bi uspjeli u globalnoj obnovi kose.

Rezultati su vidljivi iz prve primjene: kosa je glatka, sjajna, hidratizirana, vrhovi su zacijeljeni, dobiva se elastičnost bez efekta mašćenja Ovaj tretman preporučujemo osobama koje često rade pramenove, koji ne njeguju kosu profesionalnim proizvodima te prije samih većih kemijskih procesa.

PRIJE/POSLIJE

Model:Marina

Stanje kose: suha kosa, svaka 3-4mj izrada pramenova.

Njega kose kod kuće: neprofesionalnim proizvodima.

Kosa nakon tretmana: podatnija, lakše se raščešljava, sjajnija.

Model: Ja sam zadovoljna, jer sam tretman ne traje satima, nije agresivan, a kosa je zaglađenija, punija. Moja kemijski tretirana kosa je baš vapila za takvim hidratantnim tretmanom. 

Želite li saznati nešto više o tretmanima, slobodno se javite putem putem kontakt telefona 091/792-00-11. Ljeto je posebno izazovno doba za njegu kose stoga joj pružite dodatnu njegu jer zdrava i lijepa kosa kruna su svakog izgleda. Studio Kate i radove ovog uigranog tima pratite na STUDIO KATE FACEBOOK INSTAGRAM STRANICI.

Fotografije: Studio Kate

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci