ZTC

Riječki butik MONDO UOMO koji se nalazi u riječkom Tower centru  predstavio je novu kampanju, a već prvi dan društvene mreže su popularno rečeno „gorile“. Peta kampanja donosi zaokret i prvi put ulogu modela preuzeo je Miroslav Novačić, vlasnik butika koji se odlično snašao u ulozi modela! Time je itekako potvrdio da vjeruje u svoj brand i da je Mondo Uomo mjesto za muškare koji znaju što žele, a žele samo najbolje.

ZTC

Filip Gržinčić potpisuje najavni video i fotografije, a kompletni stylinzi dio su bogate ponude muške modne oaze Mondo Uomo te su upotpunjeni naočalama optike Ghetaldus!

Moderan muškarac uživa u modi i uživa u sebi, spreman je izaći iz zone komfora, želi izgledati dobro i želi uživati u životu. Mondo Uomo muškarac ne prati slijepo trendove, ali za sebe bira samo najbolje, a najbolje ga čeka u butiku koji spaja klasiku i moderan izričaj te se brine da svaki muškarac pronađe sve što mu treba za sve casual i svečane prilike.

Oduševljeni smo koloritom i uzorcima i već zamišljamo stylish Mondo Uomo muškarce kako šeću Korzom jer Rijeka je grad koji ima svoje ja, ljude sa stavom i stilom, a sada i mjesto gdje se muškarci mogu savršeno odjenuti, od glave do pete.

📢DOŠLO JE VRIJEME DA VAM PREDSTAVIMO NOVU KAMPANJU VAŠEG OMILJENOG BUTIKA ! U SURADNJI SA Ghetaldus Rijeka doo PREDSTAVLJAVAMO VAM NOVU KOLEKCIJU ZA MODERNOG I URBANOG MUŠKARCA !UŽIVAJTE #MONDOUOMO VIDEO : Filip Gržinčić posebno hvala za vrhunski uradak !🔊MODEL : 😉🔊🔉🔈 uključite zvuk ! #enjoy

Objavljuje MONDO UOMO u Utorak, 29. svibnja 2018.

Pripremila: Stilueta

Foto: Filip Gržinčić

Kancelarija bar