Riječki brend RnB Exclusive slavi 9. rođendan!
R

Popularni riječki party brend RnB Exclusive ovog petka 7.12.2018. proslaviti će svoj deveti rođendan u riječkoj rezidenciji Night Baru Karolina. Ovaj jedinstveni party koncept je u svojih devet godina postojanja, proširio popularnost diljem Hrvatske te je u svojim mnogobrojnim  turnejama ugošćen u premium klubovima diljem Hrvatske ali i inozemstva, te je tako sa nekoliko gostovanja u Zurichu, Beču i Pragu proširio svoju popularnost i zadobio ljubitelje ovog jedinstvenog partya i van granica Hrvatske.

Proslava devete godišnjice RnB Exclusive partya biti će popraćena temom “Oldies But Goldies”  u kojoj će vas naši dragi prijatelji iz Zagreba, DJ Sheko i DJ Zrna provesti kroz neponovljive “All time” RnB i Hip Hop hitove i klasike koji su zabilježili jednu cijelu eru Blackmusic glazbe. Uz dva čarobnjaka iz Zagreba za DJ pultom glazbenu “All time” priču savršeno nadopuniti DJ Cashew, mlada snaga Riječke DJ scene. Kako bi ova zimska večer i proslava godišnjice  bila još toplija, za mikrofonom posebna gošća Kristie Cle iz Ljubljane, jedinstvenog glasa i stasa koja će izvesti poznate RnB klasike. Naravno, ni ovaj RnB exclusive party ne može proći bez puno plesa kojeg, kao i uvijek, najviše očekujemo od vas, a na njega će vas potaknuti atraktivne Mystiq plesačice iz Slovenije i RnB Exclusive showcase.

Na ulazu vas očekuju ljepotice ove dugogodišnje priče, modeli RnB Honeys koje će kao i uvijek sjajiti i omogućiti vam da uživate u rođendanskoj proslavi i večeri punoj iznenađenja.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci