Dobro vidite, riječki brend Damir TAU nakon naočala ima i kolekciju haljina!
D

Svakakve pridjeve možete staviti uz naš grad, a kad bi stavili i kreativan – ne bismo pogriješili. Riječanke i Riječani u sebi nose kreativnost i super je vidjeti kad ideje postanu realnost.

Riječki brend Damir TAU pratimo od samih početaka i prvih kolekcija. Imali smo osjećaj da ekipa neće stati na dizajnu i proizvodnji naočala. I bili smo u pravu. Ne možemo reći da smo iznenađeni jer nismo, tamo gdje osjetimo iskru naučili smo da nas može iznenaditi u što može prerasti. U slučaju Damir Tau tima, iskra je nadišle okvire naočala i napravila prve korake u okvirima mode.

Damir TAU je na Riječkim stepenenicama premijerno predstavio odjevne kreacije upotpunivši dosadašnju ponudu dioptrijskih i sunčanih okvira. Nedavno su haljine predstavljene i na humanitarnom rođendanskom događanju u organizaciji Infinity Design tima.

Revija je otvorena haljinom u bojama brenda koja je inspirirana dizajnom pedesetih te su priču te večeri zaključili istom ali crnom haljinom koja bojom i materijalima odiše elegancijom i ženstvenošću.

Ostale haljine bile su jednakih kombinacija boja kako bi se naglasilo njihovo značenje. Naime, zaštitne boje brenda povezane su s energijom, strašću, samopouzdanjem i iskrenošću što je vizualno i dojmljivo obuhvaćeno modelima haljina.

Veselimo se vidjeti što nam novo spremaju jer je Damir Tau brend koji ima za cilj konstantno širiti ponudu kvalitetnih, prestižnih i funkcionalnih proizvoda.

Kažu da je jesen godišnje doba boja, emocija, ideja. Pratit ćemo Damir TAU ove jeseni, vidjet ćemo u kojem smjeru će ih inspiracija ponijeti! A kako bi i vi dobro vidjeli, u svim uvjetima, posjetite Očnu optiku Damiru u Robnoj kući RI, na drugom katu, jer imaju za vas odličnu ponudu i uslugu! 

Fotografije: Josip Čekada i Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci