ZTC

Manufaktura na svoje dvije lokacije pruža nezaboravno iskustvo kupovine jer donosi domaće brandove i priliku da podržite hrvatsku proizvodnju i san, priliku da našim ljudima koji rade izvrsno, predano i strastveno date mogućnost da rade i opstaju.

Probran asortiman i stalni noviteti, Manufaktura osluškuje potrebe kupaca kako bi njegovali prijateljske odnose, ali i stalno doprinosili kvaliteti života i dobrim navikama. Tako upravo na ovom mjestu možete pronaći savršene ideje za brze i zdrave marende u centru grada, oduševit će vas bogata ponuda kozmetike, nakita  ali i općenito  raznovrsnost brandova.

Nama se Manufaktura pokazala izvrsnom i za kupovinu darova jer u bogatoj ponudi vrlo je lako pronaći poklon za prijateljice, članove obitelji, poslovne partnere, ali i vrlo često uđemo kako bi nagradili sebe, ponekad je to novi Medenko okus, ponekad komad torte Mihaele Devescovi, a svaki put je to nešto odlično.

Ovih dana riječka Manufaktura ogrnula je karnevalsko ruho, vedro, pozitivno i nadahnuto. Kupovina je sada još slađa u mjestu koje iskreno -obožavamo!

MANUFAKTURA RIJEKA, Riva 2

MANUFAKTURA NA FACEBOOKU

MANUFAKTURA NA INSTAGRAMU

Pripremila: Marija Mažar                

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar