Riječka promocija knjige “Ljubav, beba, blagostanje i sranje” protekla u izvrsnoj atmosferi!
R

Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka bio je domaćinom promocije treće knjige Ivane Šešo i Emine Pršić koja nosi zanimljiv naslov “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”. Nakon “Nedostaje? Ne. Dosta je!” i “Kad te bajka sastavi, a život rastavi” ova knjiga partnere stavlja u jednu novu ulogu, onu koja mijenja sve.

Mislav i Maja postaju roditelji, a knjiga nas uvodi u novi svijet, nove emocije, situacije i odnose koje beba svojim dolaskom mijenja.

Ivana Šešo i Emina Pršić

Kako uskladiti partnerstvo i roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi i postići balans? Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju i Mislava, ali i mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

Kroz promociju prisutne je vodila Martina Frka Milotić, urednica portala Extravagant i mama blogerica koja  o majčinstvu progovora duhovito na svojoj Facebook stranici Mala kme osvaja svijet, a uskoro ju očekuje i izdavanje prve knjige.

Emina, Ivana i Martina

Ivana i Emina jučer su Riječankama, ali i Riječanima pružile večer za pamćenje, uz iskrene i dobre namjere, zanimljive i životne teme, dobili smo odgovore na brojna pitanja, ali i jednu zdravu perpektivu na odnose. Dobili smo i osjećaj utjehe, pozitivne energije, dozu smijeha i novih spoznaja! 

Dobra knjiga ona je koja potiče na dobre akcije. Nekad je to samo jedna spoznaja, jedna rečenica kao jedan kotačić koja pokrene lavinu. Ova knjiga ima puno takvih sitnih kotačića koji će, ako ih pustite da se zakotrljaju, pokrenuti vas, učiniti da se osjećate manje usamljeno u novim okolnostima u kojima je to jedno sitno i predivno biće napravilo ogromnu promjenu.

Uz  Ivanu i Eminu proveli smo dragocjene edukativne i zabavne trenutke, a isto možete i vi uz knjigu i neki vama omiljeni scenarij uživanja, knjiga vas čeka u knjižarama diljem Lijepe naše, a autorice su otvorene za komunikaciju i putem svoje službene FACEBOOK STRANICE.

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci