Riječka PONEŠTRICA slavi prvi rođendan i časti popustima na kompletan asortiman
R

U samom srcu Rijeke, nadomak Korza, prije točno godinu dana, smjestio se ugodan, veseli kutak u kojem se mogu pronaći originalni radovi umjetnika i kreativaca pretežno s područja Rijeke i okolice. Godina nije bila laka, ali je srećom proletjela, uz brojna događanja i suradnje kojima smo svi svjedočili i koje su nas veselile.

Kako i priliči, rođendan se je proslavio uz tortu, ali i predstavljanjem novih suvenira. Vlasnica galerije “Poneštrica” Željka Barbarić predstavila je kišobrane Gradska ura i Dizalica, nastale u suradnji s Hrvatskim kišobranom te Let`s RiRock lončić.

Najavljeni su i novi projekti. Serija kratkih video uradaka o nastajanju suvenira i rukotvorina te program za najmlađe. Već ovoga četvrtka u 17 h na Facebook stranici PONEŠTRICE možete sa svojim najmlađima poslušati priču, a oni će svoje dojmove nacrtati. Najbolji crtež će naravno osvojiti nagradu. Čitamo i crtamo će ići svakoga četvrtka.

Povodom prvoga rođendana, cijeli tjedan od 1.2. do 5.2.2021., kompletan asortiman je na popustu od 10%.  

I ne zaboravite, kada kupujete nešto od nekog umjetnika, ne kupujete jednu stvar, kupujete dio srca, dio duše i maleni dio nečijeg života.

Navratite u Poneštricu, na Trg 128. brigade Hrvatske vojske.

Fotografija: Dario Jurjević

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci