NaslovnicaLIFESTYLERiječka pivnica Cont: Mjesto...

zadnje objave

Riječka pivnica Cont: Mjesto koje otkriva povijest Rijeke uz zanimljiv retro izgled!

Nekadašnja poznata slastičarnica Cont, zadnjih je godinu dana osvanula u novom ruhu – pivnici Cont. Legendarna lokacija izmijenila se tek izgledom te sačuvala svoju kultnu prepoznatljivost, odličnu uslugu te prije svega izvrsnu ponudu. No, uz brojne craft pive te redom domaće pripremljena jela poput šurlica i gulaša od divljači, ono što je dodatno privuklo našu pažnju definitivno jest i sam interijer.

Ovo je jedan od onih prostora koji će vas osvojiti već na prvome koraku. Vlada vrlo udobna, gotovo kućna atmosfera uz prikladan i udoban namještaj te samu rasvjetu i odabir boja. Ali ono što će stvarno privući vašu pažnju je mnoštvo retro detalja koji se u trenu ističu interesantnim izgledom i zanimljivom povijesti. Naime, riječ je o starim oglasima, posterima, fotografijama i predmetima koji govore o povijesti Rijeke i podsjećaju nas kulturu i umjetnost koji datiraju do samih početaka tada slastičarnice Cont.

Teško ćete zadržati pogled na jednome mjestu, jer se zanimljivi predmeti kriju na svakome koraku. Od kutaka posvećenih poznatim riječkim ličnostima poput Janka Polića Kamova, preko stare singerice do čitavog zida ispunjenog najrazličitijim craft pivama, možemo reći da je riječ o nečemu puno važnijem i posebnijem od pivnice. 

Ovo je mjesto gdje ćete uživati u odličnoj hrani i piću, ali i zakoračiti u neko drugo doba, istražiti povijest i kulture Rijeke kakvu do sada niste poznavali. Svakako preporučujemo da ih posjetite i uvjerite se u kvalitetu koja prožima kako interijer tako i samu ponudu i svakako nam javite vaše favorite!

PIVNICA CONT


Pripremila: Katja Grubiša
Photo: Eni Brušnjak

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE