ZTC

Maturanticama je maturalna zabava prilika da se jedan dan osjećaju poput pravih princeza. Make up, kosa, cipele, nakit, sve je to divno no sve počinje onom jednom posebnom haljinom. Najčešće rakošnom i glamuroznom, unikatnom, kako bi djevojka naglasila svoju osobnost i svoj stil.

Nika Širola, Džana Ravlić, Ana Mikulec, Ivana Brkljačić

Nova kolekcija maturalnih haljina očekuje vas u Sally atelier buticima, u Užarskoj ulici i riječkom Tower centru. Dizajnerica i poduzetnica Džana Ravlić sa svojim je timom ove godine odlučila svojim klijenticama dati više. Maturanticama je Sally atelier jedna od omiljenih modnih adresa, što nas ne čudi, duge i kratke haljine, jednostavno elegantne ili glamurozno raskošne, asimetrične, atraktivne… Doista svaka djevojka može zadovoljiti svoje modne ukuse i kriterije i po prihvatljivim cijenama pronaći svoju haljinu.

Sve počinje odabirom materijala koji sam nabavila u Londonu. Francuska chantilly čipka ukrašena perlicama i kristalima, šifon, zkard, miraž, brokat, onda dolaze skice i na kraju kreacije. Već godinama uživamo veliko povjerenje maturantica iz cijelog kraja i sretna sam što možemo biti dijelom jednog tako bitnog i posebnog dana!

Kampanju je snimio Ivor Mažar na Trsatskoj gradini, u uloga modela zablistale su Nika Širola i Ivana Brkljačić, dok make up potpisuje Ana Mikulec, frizure Tea Ćiković iz studija ljepote Anais.

Bezvremenska ljepota i elegancija u svakom pogledu učinila je ovu riječku modnu poslasticu posebnom, vjerujemo kako će ova godina donijeti puno kreativnosti i inspiracije cijelom timu koji je zaslužan za ovu modnu priču, od kvalitetne ideje do odlične realizacije.

Ove haljine idealne su kako za maturantice tako i za žene koje prednost daju domaćem dizajnu i kreacijama koje nose stvaralački duh i jedinstvenost. Ipak, sve mi volimo biti drugačije, neuniformirane i jedinstvene.

Pripremila: Stilueta, foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar