NaslovnicaLIFESTYLEMODARiječka make up artistica...

zadnje objave

Riječka make up artistica Iva Berišić otkriva sve o novim edukacijama

Poznata hrvatska vizažistica Iva Berišić još je u siječnju najavila edukacije šminkanja za sve one koji se profesionalno žele početi baviti šminkanjem ili za one koji žele naučiti više o proizvodima za svakodnevnu upotrebu. Ova nas je vijest posebno razveselila i odlučili smo pitati Ivu da nam otkrije više o edukacijama.

Zadnjih pet godina intenzivno radim edukacije u području šminkanja ali uslijedila je prisilna stanka zbog korone koja nam je promijenila svijet. Prisiljeni smo na distancu te ograničen broj ljudi u svim segmentima. Individualan pristup prema klijenticama bilo je i ostalo ono što najviše volim tako da se po pitanju mojih edukacija nije ništa bitno promijenilo“.

U razgovoru nam je otkrila da novu sezonu edukacija otvara 1. veljače,  prijave kreću uskoro, a birati možete između različitih vrsta edukacija.

Jedna vrsta edukacija jesu INDIVIDUALNE PROFESIONALNE EDUKACIJE u trajanju od 10, 20 ili 30 sati. Namijenjene su onima koji žele postati vizažisti ili to već jesu pa se tako počinje od osnova ili pak za one koji žele nadograditi svoje znanje.

Prvi dio je BASIC COURSE (10 sati) koji je namijenjen početnicama koje još ne znaju osnove šminkanja. Iva kaže kako se “u njemu upoznajemo sa kistovima, priborom te proizvodima potrebnim za sam početak, njegom i pripremom kože za šminku, higijeni i održavanju kistova te dajem popis svega potrebnog za bavljenje ovim poslom. Prolazimo kroz teoriju podloge te učimo tri osnovna look-a (dnevni- nude look, vjenčani-bridal look te večernji tzv. smokey eyes), aplikaciju umjetnih trepavica, izvlačenje tuša te konturiranje“.

Drugi dio je ADVANCED COURSE  koji uključuje sve iz BASIC COURSA te se na prvih deset sati nadograđuje drugih deset sati “gdje kreiramo različite lookove iz područja fashion/editorijal  make up-a koje sam “izbrusila” radeći u backstage-u na raznim revijama, spotovima te u editorijalima“.

I treći dio je MASTER COURSE koji je spoj prvog i drugog stupnja sa nadogradnjom fantasy make up-a namijenjenog za helloween, TV i film te učenje specijalnih efekata, muškog make up-a te šminkom iz različitih stilskih razdoblja 20 st.

Treba naglasiti kako se po završetku svakog stupnja dobiva  diploma kao priznanje o završetku određenog tečaja.

Iva naglašava kako tečajevi “podrazumijevaju teoriju i profesionalnu demonstraciju određenog makeup look-a kojeg pokazujem na modelu, nakon čega taj isti look polaznice reproduciraju na svojim modelima. Sav materijal potreban za rad osiguran je sa strane IBEAUTY studija“.

Tečaj “NAŠMINKAJ SE SAMA” Iva nudi curama i ženama koje se ne misle baviti ovim poslom profesionalno ali zbog prirode svog posla moraju biti lijepo i decentno dotjerane. Pristup je individualan i personaliziran. Ova usluga, uz edukaciju i kreiranje osobnog look- a prilagođenog karakteru i stilu klijentice, uključuje i pomoć pri kupnji proizvoda.

Novitet u edukacijama su MAKE UP TRENINZI za osobe koje već šminkaju ali misle da im treba nadogradnja na njihovo znanje te bi htjeli usavršiti neke određene tehnike u trajanju od tri sata. Kako se bliži sezona vjenčanja prva radionica biti će  BRIDAL LOOK  za koju su prijave već počele.

Na ovoj edukaciji će Iva demonstrirati tri najtraženija vjenčana look-a nakon čega slijedi vježba na modelu. Radionica je ograničena na pet osoba.

Za sve dodatne informacije klijentice se Ivi Berišić mogu obratiti putem maila iva.berisic@gmail.com ili na broj koji je dostupan na njezinoj Facebook stranici.

Foto: Lana Polić

 

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE