Riječka dizajnerica nakita Iva Bruketa nazvala nas je i otkrila ekskluzivnu vijest!
R

Ima li što ljepše nego kada se za kvarnerske modne snage čuje i van granica Lijepe naše? Točnije – do Londona. Tamo će se naime 14. prosinca održati svjetski izbor za najljepšu žena svijeta, a s našom predstavnicom – Katarinom Mamić, u London putuje i nakit branda INFINITY DESIGN.

Iza znaka beskonačnosti skriva se Iva Bruketa, dizajnerica nakita iz Križišća, malenog, slikovitog mjestašca nedaleko Rijeke. Iva je ponosna majka 22-godišnjeg Matea koji joj uz supruga Borisa pruža veliku podršku pri izradi ukrasa koji već nekoliko godina vesele mnogobrojne Riječanke, ali i žene širom Hrvatske.

Poznate i nepoznate Hrvatice koje često za Ivin nakit znaju reći kako je to nakit s dušom i kako svaki Ivin komad nakita priča svoju priču.

I sami nazivi pojedinih komada nakita, poput ogrlica Tramontane i Aurore – dokaz su tome…..jedna simbolizira Cres, a druga zvjezdano kvarnersko nebo. I tako redom, Iva inspiraciju za svoje kolekcije nakita pronalazi u ljepotama svoga kraja, ljudskim pričama i željama, bogatstvu ovdašnje tradicije i ljubavi. Ljubavi prema obitelji i dragim joj ljudima. Stoga i ne čudi što njezin tim čine dvije prijateljice koje su joj podrška u svakom trenutku – Lorena Basara Zupčić koja je kako ju u šali zovu logističarka i Ivana Bilen Perić, reporterka HRT-a, koja je i ambasadorica Ivinog nakita. A u Ivinom se životu, barem je on tako dosad pokazao, najljepše stvari događaju neočekivano. Tako je zapravo krenula priča o Izboru za Miss i Infinity nakitu.

U lipnju ove godine Iva je svoj nakit predstavila na Izboru za Miss PGŽ za MISS HRVATSKE. Upoznala se tada s direkcijom hrvatskog izbora, dogodio se onaj sudbonosni klik, i dogovorena je daljnja suradnja s Majom Vračarić i odlasku Ivinog nakita na svjetsko natjecanje u London, koji na prekrasnoj Katarini Mamić izgleda još ljepše. Pripreme za London već su naveliko krenule, a ovaj vikend na Lošinju, Otoku vitalnosti, u kvarnerskoj dami Opatiji i budućoj prijestolnici kulture – Rijeci snima se razglednica za svjetsko predstavljanje hrvatske Missice. Za tu je priliku Iva izradila unikatni nakit koji će brand Infinity design predstaviti u punom sjaju, no detalji su za sada još uvijek strogo čuvani.

Miss Hrvatske Katarina Mamić, foto: Službena FB stranica Miss Hrvatske

Velik je ovo korak u Ivinoj karijeri, i kako kaže još veća obveza – jer na ovaj način i ona daje svoj doprinos u predstavljanju naše Hrvatske. Kamo i koliko daleko će ovaj korak odvesti sam brand Infinity design pokazat će vrijeme no ono što je sigurno jest da će naša Iva uvijek ostati ista – čista i dobra duša iz koje se zrcali ljubav.

Stoga možda je ovaj tekst najbolje završiti upravo njezinim riječima: „Dosta je zla i zavisti u ovom svijetu, i zato, budite svoji, slijedite svoje snove i put, fokusirajte se na sebe i ljude koji vas vole i poštuju…i vjerujte – cijeli će ovaj svijet biti puno ljepše mjesto!“

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci