ZTC

Uspjeh ostvaren pri predstavljanju prve kolekcije cipela na petu za proljeće i ljeto 2018. na reviji održanoj tijekom njujorškog tjedna mode u rujnu 2017. dao je Marijani Hero, dizajnerici odjeće i modnih dodataka okupljenih u brend Hero4Heroes dodatni poticaj da najširu publiku upozna sa svojom drugom kolekcijom cipela Superheroicly vol 2 .  

 

Nakon otkačenih štikli na block petu na red su dosle zaigrane klompice i sandale te zavodljive salonke sa špicastim vrhom.

Takoder Hero4Heroes prvi puta predstavlja i Superheroicly tenisice s već prepoznatljivim motivima printa savršene za svakodnevne šetnje i užurbaniji ritam svakodnevnice.

 

Zaigrane, odvažne, raznobojne i kreativne, nova  kolekcija ostaje vjerna prepoznatljivom stilu karakterističnom za Hero4Heroes, s jarkim kolorističkim akcentima, detaljno razrađenim uzorcima i šljokicama. Cipele su izrađene u limitiranom broju, prateći najviše standarde talijanskih majstora postolara, od vrhunske kože u različitim varijantama, od originalne preko metalik i zrnaste do popularnih glitter materijala.

Stvarajući modu za heroine svih uzrasta  – Hero4Heroes obraća se odvažnim ženama, koje su dovoljno hrabre da sivilo zamijene eksplozijom boja. Kampanja za novu kolekciju snimana je u Londonu.

 

Fotografija: Harriet Brown

Stlist: Craig Hemming

Kancelarija bar