Riječka agencija World Traveler i Putoholičari osmislili savršeno putovanje na Tajland!
R

Jeste li ikada maštali o putovanju s Putoholičarima? Pripremite se, njihova sljedeća destinacija je Tajland, a ovog puta i vi možete krenuti, zajedno sa njima i Putničkom agencijom World Traveler iz Rijeke.

Strastveni svjetski putnici iz Međimurja, Iva i Branko poznatiji kao Putoholičari, čije avanture po najrazličitijim krajevima svijeta redovno pratimo putem društvenih mreža odlučili su se upustiti u još jednu avanturu. Naime, njihova sljedeća destinacija je egzotični Tajland a ono što ovo putovanje razlikuje od svih dosadašnjih, je to da ćete i vi moći krenuti s njima na put.

Putoholičari su udružili svoja bogata znanja i iskustva s Riječanima iz Putničke agencije World traveler, također strastvenim zaljubljenicima u putovanja, posebno opčinjenim ovom azijskom zemljom. 

Udruženih snaga, Putoholičari i World Traveler osmislili su jedinstven program putovanja u Tajland, kojim spajaju hedonizam s avanturom, u nezaboravnih 15 dana na samom početku 2020. godine.

Tajland s Putoholičarima – spoj hedonizma i avanture

U društvu iskusnih svjetskih putnika imat ćete priliku doživjeti kaotični Bangkok, od predgrađa do veličanstvenih hramova, spoznati kako žive mještani i iskusiti filmski Hangover u Tajlandu. Vozit ćete se duguljastim barkama po tajlandskim tržnicama uživajući u egzotičnim namirnicama i mirisima i okusima ulične klope, kojih ćete se često prisjećati. 

Očarat će vas nestvarni prizori sjevera Tajlanda, spektakularni hramovi Chiang Mai-a i tajne Zlatnog trokuta. Odmorit ćete se u poznatom ljetovalištu nadomak Bangkoka, Hua Hinu i ludovati u noćnom provodu neumornih ulica Pattaye. 

Da avanture neće manjkati, obećava trekking kroz netaknutu prirodu guste tajlandske džungle i druženje sa slonovima u seocima lokalnih plemena, te rafting bambusovim splavovima i nezaboravne večeri uz logorsku vatru.

Putovanje u Tajland s Putoholičarima idealna je prilika da sva lica ove zemlje doživite očima svjetskih putnika, onako kako ste zasigurno oduvijek maštali.

Ovako bogat program putovanja u Tajland sjajna je prilika za sve vas koji volite organizirana putovanja, ali vam nedostaje vremena za samostalnu organizaciju ili se jednostavno ne usudite sami krenuti na jedan ovakav put.

Putoholičari i World Traveler provest će vas po provjerenim “must see” mjestima u Tajlandu, ali i po onim manje poznatim krajevima, vrijednim vaše pažnje.

Prilika je ovo za avanturu života i savršen početak 2020. godine.

Polazak je 02.01.2020. te vam predlažemo da mjesto na ovoj 15-dnevnoj avanturi po Tajlandu rezervirate na vrijeme.

U nastavku pronađite detalje programa Tajland s Putoholičarima. 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci