Riječani oduševljeni novom riječkom pričom o Borboleti!
R

Priča o Borboleti priča je o cjeloživotnom prijateljstvu, ljubavi i sreći, onim malim nitima koje će istkati posebne trenutke i najdražima vratiti osmjeh na lice. Riječ je o brendu koji je rođen 2012. godine i u kratkom je roku osvojio svijet – ovaj jedinstven nakit danas nose dame u čitavom svijetu, od Kendall Jenner, Paris Hilton i Kate Hudson do Severine, Tatjane Dragović i drugih brojnih Hrvatica.

Na veliko zadovoljstvo Riječanki i Riječana, Borboleta je danas svečano proslavila otvaranje novog Borboleta dućana u samom srcu Grada na Rječini, na adresi Korzo 6. Uz ugodno druženje i čašu šampanjca, pozivu na otvorenje rado su se odazvale brojne poznate, ali i manje poznate dame i gospoda – odnosno svi koji cijene ručni rad, vrhunsku kvalitetu, besprijekoran dizajn i dobro poznati Borboleta moto: “Sretne dame su najljepše dame”.

Milica Urban, Belma Džomba, Ivona Maričić, Nikolina Tomljanović te Danijela i Ema Gračan samo su neke od poznatih riječkih dama koje su uživale u prelijepom Borboleta nakitu.

Prelijepo uređen interijer, kao i u zagrebačkoj Borboleti, potpisuje arhitektica Vlatka Čizmić.

U našoj foto galeriji donosimo dio atmosfere sa svečanog otvorenja nove riječke Borbolete.


Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci