Riječani obožavaju dobre knjige i dobre teme, potvdio nam je to i prvi ovogodišnji ZTCaffe!
R

Projekt ZTCAFFE nastao je početkom 2017. godine kako bi ZTC (Zapadni trgovački centar) Rijeka, svojim građanima dao mogućnost da upoznaju osobe iz javnog života na sasvim drugačiji i prisniji način. Baš kao na svakom pravom odlasku na kavu, u opuštenoj atmosferi razgovara se o aktualnostima, zanimljivim i zabavnim temama, uz moderatora koji vodi cijeli razgovor.

Zamišljen kao talk show, ZTCaffe ugošćuje interesantne ljude iz javnog života te omogućuje publici neposredan kontakt, postavljanje pitanja i osvajanje nagrada, u čemu i leži jedinstvenost ovog eventa.

Prvi ovogodišnji ZTCaffe ugostio je poznatu hrvatsku blogericu Alis Marić i riječkog spisatelja Jana Bolića, a sva popunjena mjesta svjedoče da je projekt među Riječanima itekako zaživio te da s druge strane Riječanke i Riječani vole dobre knjige i inspirativne osobe!

Ono što cijelu našu redakciju psoebno veseli što se na iduće izdanje neće dugo čekati, već smo zaokružili datum na kalendaru kada u ZTCaffe dolazi doktor Rajović! 08. veljače, ZTC Rijeka, i ovo druženje jedva čekamo i sve vas pozivamo!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci