Rezime još jedne uspješne godine Optike Viktor Shahini
R

Optika Viktor Shahini jedna je od od najprepoznatljivijih na našim prostorima, a proteklu su, 2019-u godinu obilježile brojne suradnje i zapaženi iskoraci. Već početkom godine Optika je oplemenila svoju ponudu te je u veljači, na sajmu u Milanu dogovorena suradnja s dva nova branda,  Ete Lunets Limited Edition Hand Made- ženski brand iz Francuske  i s brandom za muškarce – Les Homes. Ponudu dioptrijskih i sunčanih naočala prepoznali su brojne Riječanke i Riječani, ali u poznatu Optiku dolaze i prijatelji i kupci iz ostalih krajeva Kvarnera i šire.

Proljeće je označilo i nove suradnje i predstavljeni su ambasadori, pjevač Dino Antonić koji je u svoj savršen modni i glazbeni stil implementirao modele naočala kao i poznati koktel majstor Dorijan Skoblar koji je također svojem istančanom stilu, modnom i životnom, odlično pridodao modele naočala poznate Optike.

Dorijan Skoblar
Dino Antonić

Ljeto je donijelo nove avanture, Optika Viktor Shahini kao službena optika modne manifestacije CITY 45 20 odlično se uklopila u tri povezana događanja, a suradnja s riječkim dizajnericama Lindom Lukežić i Andreom Anić Dokmanović pokazala se kao odlična sinergija!

CITY 45 20, Andrea Anić Profound Apparel i modeli naočala Optike Viktor Shahini
CITY 45 20, Lucco Couture i modeli naočala Optike Viktor Shahini

Jesen je označila nove projekte i u Babaloo Concept Store-u snimala je kampanja s Miss Primorsko-goranske županije, Reom Plišić, a zima donosi nastavak uspješnog rada i posebnu božićnu video čestitku s novom ambasadoricom Elenom Dizdar i video producenticom Stellom Mešić.

Čestit Božić i sretnu Novu Godinu želi vam Optika Viktor Šahini?✨??

Božić nam se bliži, a tako i vrijeme da svoje najbliže razveselimo poklonima od srca! Zavirite u naše optike te potražite velika blagdanska sniženja do -50% ?✨?Ambasadorica: Elena DizdarVideo: Parts of the SunMUA: Sendi Matesic

Objavljuje Optika Viktor Šahini u Četvrtak, 19. prosinca 2019.

Ljubitelji dobre glazbe modele Optike mogli su primijetiti i u spotovima Damira Kedže za pjesmu „Vidi se izdaleka“ i Stefany ŽužIć „Hoćeš li“.

Još je jedno veliko priznanje obilježilo prethodnu godinu, naime gospodinu  Viktoru Shahiniju uručena je  Zlatna plaketa Grb grada Rijeke za promociju obiteljskog obrtništva, razvoj kvalitete struke te njegovanje  povjerenja u odnosu sa klijentima.

Svaka tri mjeseca tim OPTIKE pomno je birao nove kolekcije modela za sve klijente kako bi osobe svih generacija i stilova mogli pronaći nešto za sebe, uz usavršavanja i seminare bitne za ovu svrhu, kvaliteta usluge i znanja ostaje na zavidnoj razini.

Cijelom timu želimo jednako uspješnu, dinamičnu, kreativnu i zanimljivu 2020-u godinu, ne sumnjamo da će biti ispisani neki novi uspjesi, suradnje i trenuci za pamćenje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci