Rezime još jedne uspješne godine 4look i Gentlemen’s shop koncepta
R

Vrijedni tim 4look i Gentlemen’s Shop koncepta može si čestitati na još jednoj uspješnoj godini koju su obilježili svojim projektima i događanjima i tako obogatili društveni život našega grada te poslali neke važne poruke, počevši s onom da se trebamo okrenuti prirodi, a završivši s porukom da uvijek treba pomicati granice.

Upravo prije godinu dana, početkom 2019. godine, 4look je ugledao svjetlo dana u novom izdanju, kao 4look bio eco beauty koncept, zelena oaza ljepote pod motom …jer zdrava kosa je lijepa kosa. Promjena u vizualnom identitetu oduševila nas je uvođenjem prirodnih materijala i boja, kao i mnoštva živoga bilja u obliku vertikalnih vrtova, a posebice nas se dojmio i bio eco pristup koji se ogleda u uvođenju Actyva Bio linije, prve profesionalne bio linije za njegu kose s certifikatom Cosmos Organic i reduciranju korištenja plastike.

Razgovor s povodom: Damir Matešković otkriva sve o novom 4look Bio Eco konceptu

Tradicionalno, 4look je obilježio i Dan žena, prikladnom zabavom u preuređenom salonu, a koja je, osim prekrasne prilike za ugodno druženje uz Bottega pjenušce, ovoga puta bila i premijerno predstavljanje kampanje Natural Brush, linije četki za kosu od prirodnih materijala koju za 4look ekskluzivno proizvodi renomirani talijanski brend Acca Kappa.

Aperitivo by Bottega ispunio 4look dobrim vibracijama

Veliki projekti i veliki snovi ne ostavljaju vremena za odmor pa je odmah u proljeće započelo i snimanje novog izdanja projekta Eudaimonia 2020. Ambasadori i ambasadorice ovog projekta koji promiče filozofiju sretnog i balansiranog življenja imali su priliku nositi nove kreacije muških i ženskih Fidelio odijela po mjeri koje su nas naprosto ostavljale bez daha, podjednako kao i inspirativne životne priče ovih ljudi koji u pravom smislu te riječi žive projekt Eudaimonia.

Okupano lipanjskim suncem, u prekrasnom vrtu porečke Ville Polesini, odlično raspoloženo društvo u bijelom uživalo je u profinjenom i luksuznom predstavljanju prvog dijela projekta i prvih  šest ambasadora i ambasadorica – White Party by Fidelio, za koji se s razlogom tražila karta više jer bila je to jedna od najboljih i najopuštenijih zabava!

Fantastičan “White party by Fidelio” u Villi Polesini!

Nakon ljetne stanke, u rujnu 2019. godine, povodom trećeg rođendana Gentlemen’s Shopa, ova ekipa oduševila nas je još jednim događanjem. Ovoga puta bila je riječ o degustaciji i radionici sljubljivanja prestižnih cigara Sanje Lopar, jedne od ambasadorica projekta Eudiamonia 2020, i Diplomatico rumova.

Nezaboravno druženje u Gentlemen’s Shopu, a zatim i Teatro Lounge Baru

Već u listopadu iznenadili su nas novim konceptom i održali prvi 4look Fashion Bazaar s ciljem promicanja ideje da ekološki pristup možemo usvojiti i kada je riječ o odjeći, a reakcije na ovaj bazaar pokazuju da su Riječanke jedva dočekale priliku za takvo druženje i razmjenu ideja i odjeće.

Posjetili smo prvi Fashion Bazaar u 4look-u i oduševljeni smo!

Kraj 2019. godine 4look i Gentlemen’s Shop tim obilježili su nezaboravnim Eyes Wide Shut by Fidelio događanjem na tajnoj lokaciji koje je obavijeno velom misterije već od prve najave izazvalo neviđeni interes.

Gentlemen's Shop Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut event

Eudaimonia 2020 Eyes Wide Shut…riječi su suvišne…pogledajte video!

Objavljuje Gentlemen's Shop u Petak, 6. prosinca 2019.

Ovim događanjem predstavljen je cjelokupni projekt Eudaimonia 2020, a na event su, kao i u istoimenom filmu koji je poslužio kao inspiracija, mogli ući samo oni koji su znali da je lozinka za ulaz fidelio, što je ujedno i ime brenda odijela po mjeri koji potpisuje Gentlemen’s Shop i koji nose svi Eudaimonia ambasadori.

Bila je to jedna produktivna i, slobodni smo zaključiti, veoma uspješna godina za 4look i Gentlemen’s Shop tim, koji očigledno zna kako svijetu ponuditi nešto novo i drugačije. Čestitamo im na tome i s radoznalošću iščekujemo vidjeti što su pripremili za 2020. godinu.

Fotografije: Ivor Mažar, arhiva Stiluete

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci