REVIDERM by Dina – Dubinska njega, dugoročna ljepota!
R

Danas donosimo izvrsnu beauty priču i preporuku! Pružite svojoj koži vrhunsku njegu uz Reviderm, renomirani njemački brend koji već 30  godina kvalitetnim radom i učinkovitim proizvodima postavlja ljestvicu kvalitetne  dermokozmetike.  Filozofija brenda Reviderm glasi “True Care” – istinski oblik njege, a u svojoj ponudi sadrži  niz ​tretmana, proizvoda i make-upa kojima je zajednički cilj – dubinska njega i  dugoročni rezultati.​ Ono što ga ističe je poseban, cjelovit i individualan pristup klijentima  koji jamči dobre rezultate, a polazišna točka je analiza kože: ​tretman se prilagođava  klijentu i njegovoj koži ​na temelju predispozicije, stila života, vanjskih utjecaja te dobi.

Ako ste pomislili “Kada bismo barem mogli isprobati te tretmane i proizvode u Rijeci”, vrijeme je za dobru vijest – a ona se zove ​Reviderm by Dina​!

Dina Maršanić​, koja stoji iza tog imena,  Reviderm je ekspert za lice, a tu je  titulu dobila završivši edukaciju na Reviderm Akademiji u Zagrebu. Vlasnica je salona  Beauty centar by Dina, koji je u Rijeci već poznat po kvalitetnoj usluzi te modernim i  učinkovitim kozmetičkim novitetima, stoga nas ne iznenađuje da upravo u njezinom salonu  možemo pronaći Reviderm proizvode i revitalizirati kožu Reviderm tretmanima.

Zaintrigirani pričom o Revidermu i njegovim jedinstvenim cjelovitim pristupom, odlučili smo  posjetiti Reviderm by Dina i saznati više o samom centru te proizvodima i tretmanima koje  nudi, a i upitati ju ​zašto je odabrala Reviderm kao sljedeći korak svoje karijere.

“Kako sam u ovoj branši već neko vrijeme, znam koliko je važno konstantno se usavršavati i educirati, stoga sam se odlučila za Reviderm Akademiju u Zagrebu. Odabrala sam Reviderm  Akademiju zbog Kristine Ukalović, jedinog licenciranog Reviderm edukatora u regiji te  cjelovitog pristupa njezi kojim se Reviderm vodi, učinkovitih proizvoda i kvalitetnih uređaja s  kojima rade.”

Koje tretmane najčešće radite?

Reviderm prvenstvo zastupa filozofiju True Care – istinski oblik njege. Svakoj koži treba  pristupiti individualno i izraditi plan koji će dovesti do očekivanih rezultata. Međutim, ​sve počinje od čiste kože​, koja je ključ i prvi korak kvalitetne njege. Zato je naš najčešći, najtraženiji, a možda i najbitniji tretman ​Reviderm mikrodermoabrazija​ – uklanjanje mrtvih stanica kože i stimuliranje snažnog rasta novih zdravih stanica. To je jedan odličan način za  regeneriranje kože, smanjivanje bora i vraćanje zdravog i njegovanog izgleda.

Još bih mogla izdvojiti i ​Global Anti-aging tretman​ koji se koristi kod prvih znakova starenja kože te prevencije od starenja, koji se također pokazao prilično popularan među našim klijentima.

Koje proizvode možemo pronaći u Reviderm by Dina?

Nakon što je vaša koža dobila odgovarajući tretman spomenutom mikrodermoabrazijom i nakon toga ​profesionalnom dermokozmetikom​ prilagođenoj prema vašoj koži, vrijeme je  za ​njegu kod kuće proizvodima po preporuci​. Njihovim korištenjem koža dobiva one aktivne sastojke koji joj nedostaju, što vodi do jako brzih i vidljivih rezultata, a samim time i zadovoljstva klijenata. A na tako lijepu i zdravu kožu, naravno, ide odgovarajući make-up. ​Reviderm mikromineralni make-up​, zahvaljujući dijamantnoj prašini i mikormineralnom kompleksu, može se koristiti nakon svakog tretmana, prilagođen je vašem tipu kože i dodatno ju hrani i njeguje. Zato nije ni čudo da su već dva proizvoda, puder i serum, bili nominirani za
Cosmopolitan Hrvatska Beauty Awards, a nedavno je i ​Reviderm maskara ‘Dreams Come True’ osvojila nagradu žirija, čime je dobila titulu jednog od najboljih kozmetičkih proizvoda 2019.

Za kraj, što biste savjetovali svima koji traže najprikladnije proizvode za njegu svoje kože?

“Svaka je koža drugačija i ne možemo očekivati da će nam bilo koji proizvod odgovarati.  Zato savjetujem da dođete na konzultacije da analiziramo vašu kožu i saznamo koji joj  proizvodi najbolje odgovaraju. Lijepa i njegovana koža zahtjeva posvećenost. Uložite u svoju  kožu – ipak nju nosite svaki dan.”

Dinu Maršanić i Reviderm by Dina možete pronaći u Ulici pod Kaštelom 9, Rijeka, u salonu  Beauty Centar by Dina. Naručite se na konzultacije i saznajte koji proizvodi odgovaraju vašoj koži na broj 091 1693 414.

Za sve informacije o Reviderm proizvodima i tretmanima, zapratite​ ​REVIDERM by Dina stranicu na Facebooku!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci