Profesionalna analiza kože u Beauty centru by Dina donijela mi je nove spoznaje! Piše: Marija Mažar
P

Lice je izloženo brojnim utjecajima, a često ga zapostavljamo i ne vodimo računa o njezi potrebnoj našem tipu kože. Moram priznati, spadam i sama u skupinu žena kojoj je briga o licu negdje na kraju, dok obavim sve privatne i poslovne obaveze tko još stigne misliti što mome licu treba, ali to je pogrešno. Na tretmane lica idem doista rijetko, to znači možda jednom godišnje, dnevno imam svoje beauty favorite koje koristim, no sada kada sam bliže četrdesetima nego tridesetima, morala sam priznati samoj sebi, to više nije dovoljno. 

Po stručni savjet pozvana sam u Beauty Centar by Dina, kako s Dinom Maršanić i timom surađujem godinama znam koliko su svom poslu posvećene i koliko im je stalo, a i sama sam se prvi put našla u ulozi one kojoj je potreban savjet, a zatim i njega. 

Prvi korak –  analiza kože  analizatorom KD nove vrhunske tehnologije otkrio je da nije sve “tako sivo”, na neke stavke sam bila ponosna, tipa situacija s borama je pod kontrolom, žene će razumijeti koliko je ova stavka bitna :D. Međutim, analiza stanja kože pokazala je da imam kritično dubinsko UV oštećenje kože i maknula mi osmijeh s lica radi stavke koje me prethodno obradovala. Bore su pod kontrolom, no što ću sada s licem, što će mi se dogoditi?!  Dina me odmah utješila, iako mi je priznala da je situacija ozbiljna te imam osjetljivo lice, stignemo odreagirati i pripremiti lice za ljeto i pobrinuti se da bude zdravo. Moram priznati, sve ovo me iznenadilo, moja je procjena bila da mi je lice dobro, mislila sam da će analiza pokazati pojavu novih bora no ova stavka me neugodno iznenadila jer mislila sam – njegujem se, mažem lice, pijem dovoljno vode, ovo me stvarno prepalo, no ugodno me iznenadilo što smo odmah odlučile ići ka rješenju. Dublja analiza kože doista je moguća samo uz precizan analizator kakav ima ova beauty oaza u centru Rijeke. 

Drugi korak, a što ćemo sada? Rezultati analize su pokazali da je potreban/ preporučljiv tretman  hidratacije s posebnom patentiranom Reviderm formulom contur lift. Parametri na koje smo se fokusirale  očitali  su dehidraciju i UV oštećenje dermisa ( foto starenje kože). Na tom dijelu  Dina je odlučila  maksimalno poboljšati kvalitetu kože i omogućiti najveći terapijski učinak i pospješiti vlažnost kože,

REVIDERM hydration  treatment je Idealan za dehidriranu kožu, zbog intenzivne penetracije vlage.

Karakteristično stanje kože sa osjećajem zatezanja i bora nastaje uslijed pomanjkanja vlage. Koža pokazuje gubitak volumena, opuštena mjesta izgledaju istaknutije jer se unutarnji tlak (turgor) ozbiljno smanjuje.  Loša vlažnost ima razne uzroke. Može se dogoditi na temelju tipa kože (kao što je sebostaza), ali i kao posljedica prirodnog procesa starenja.

Nakon odrađenog tretmana porazgovarali smo o daljnjim koracima- tretmanima i preporučenim proizvodima. Dogovor je da nastavljamo s terapijskim tretmanima biranim po individualnim parametrima kako bi poboljšali tonus kože, vratili vlažnost i umanjili foto oštećenje kože.

Iza nas su dva tretmana, koža mi je zdravija, popunjenija, bolja, naočigled kvalitetnija. 

Moram priznati, shvatila sam situaciju vrlo ozbiljno. Zahvaljujući aparatu i očitanim rezultatima dobila sam realnu sliku kože lica koje je u nekim parametrima odlično, no po nekim imam priliku prevenirati što ću uz pomoć Dine i učiniti jer bolje spriječiti nego liječiti…

Već nakon prvog tretmana lice mi je poprilo sjaj, popunjenost i nahranjenost, s obzirom na spomenute godine, a zahvaljujući ovom timu svjesna sam da lice moram bolje paziti jer godine čine svoje i ne mogu ih  (i ne želim) vratiti. Priznajem da sam zanemarila sebe, a u kasnim tridesetima koža se pobunila, lice je naša “vizitka” prije nego progovorimo, ono otkriva jesmo li umorni, sretni, odmorni, otkriva godine, raspoloženje, stanje duha, kad je lice njegovano i zdravo dovoljan vam je osmijeh i spremni ste osvojiti svijet i to vam upravo i ja želim, a sretna sam jer imam i dobre vijesti za vas, sada imate priliku napraviti gratis analizu lica, kliknite na LINK i saznajte više!

I molim vas, javite mi se nakon analize, zanima me jesam li ja jedina bila u zabludi da dobro poznajem svoje lice, sretno, nemojte se zapostaviti poput vama drage (nadam se) novinarke. 

Naručiti se možete putem kontakt telefona 091/ 169-3414,  Beauty centar by Dina nalazi se u centru Rijeke, na adresi Pod kaštelom 9. 

Pripremila: Marija Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci