NaslovnicaLIFESTYLEHRANA I PIĆERestoran Antack kreativnu jesen...

zadnje objave

Restoran Antack kreativnu jesen najavio Late Opening događanjem sa stilom!

Restoran Antack nalazi se u centru Rijeke, na odličnoj poziciji, na mjestu gdje se prelijevaju ritmovi s prekrasne riječke tržnice, žile kucavice grada – Korza i gdje pomalo već titraju otkucaji šetnice Molo Longo koju Riječani obožavaju.

Antack ima odličnu poziciju, a poziciju na gastro karti Rijeke svakodnevno utvrđuje jelima baziran na lokalnim svježim namirnicima i kreativnim rješenjima. 

U pozadini nono Antak!

Riječani su, a pogotovo Riječanke brzo dale priliku mjestu koje je prekrasno uređeno, tijekom ljetnih večeri nisu izostale glazbene kulise koje su pružale dodatnu ljepotu uživanja u gastro druženjima.

Nedavno je proslavljeno otvorenje, dobra glazba, pića i fini zalogaji, brojni detalji pridonijeli su slavlju koje je restoran dugo čekao s obzirom da je otvoren u vrlo nezgodno vrijeme – vrijeme pandemije. 

Restoran Antack strpljivo i predano gradi svoju priču, nadahnut karizmom nonota Antaka koji je šarmom i dobrim karakterom bio miljenik okoline, čini nam se da i tim restorana ide vrlo dobro istim smjerom.

Vjerujemo da nas čeka i jedna kreativna jesen i rado ćemo dati priliku znatiželjnom i predanom timu koji osluškuje želje sugrađana i rado sluša konstruktivne savjete. Isto preporučamo i vama, ništa nas ne povezuje tako opušteno i dobro kao druženja uz finu hranu u dobrom ambijentu! 

Restoran Antack,

Ul. Riva Boduli 3A, 51000, Rijeka

Kontakt: 051/214-633

RESTORAN ANTACK FACEBOOK

RESTORAN ANTACK INSTAGRAM

Fotografije: Robert Pichler /La Vie photo studio

Tekst: Stilueta

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE