NaslovnicaLJEPOTASVE ZA KOSUStručnjakinja Lea Dolezil postala...

zadnje objave

Stručnjakinja Lea Dolezil postala Redken certificirani stilist za bojanje kose

Redken donosi stil i kreativnost New Yorka u hrvatsku frizersku zajednicu. U potpunosti je posvećen učinkovitom pomaganju frizerima u njihovom svakodnevnom salonskom radu kroz profesionalne edukacije

Danas je lijepa i njegovana kosa jedan od najtraženijih “modnih dodataka”. Trendovi se mijenjaju brzinom svjetlosti. Svaka sezona donosi novitete kojima je teško odoljeti. Odlazak u omiljeni frizerski salon, postala je rutina mnogih žena i muškaraca. Isto tako sve više njih posebnu pažnju posvećuje i onoj kućnoj njezi. Prije više od 60 godina pa sve do danas, Redken je brend koji je bio i inspiriran je željom da pomogne onima koji su u potrazi za nježnim i visokofunkcionalnim proizvodima, ali i profesionalcima koji prije svega – imaju znanje o kosi.

Lea Dolezil – profesionalna i stručnjakinja

Upravo jedna takva profesionalka i stručnjakinja koja svakodnevno pokazuje izvrsnost u svom poslu, a pogotovo kada su u pitanju edukacije je Lea Dolezil. Više od desetljeća posvećena je educiranju frizera. Te unaprjeđenjem salonskog poslovanja u Hrvatskoj i Sloveniji, a danas je Salon business developer za Redken, točnije za Hrvatsku i Sloveniju. Koliko je Lea zapravo stručna i uspješna, govori i činjenica da je u prosincu 2021. osvojila Redken Certified Haircolorist. Točnije, jednu od najprestižnijih titula u svjetskoj frizerskoj industriji i to prva na ovom području. Upravo tom titulom, pridružila se elitnoj skupini Redken certificiranih frizera. Redken Certified Haircolorist uče i usavršavaju se pod vodstvom vodećih profesionalaca i trendsetera u industriji kako bi u konačnici predstavili najnovije trendove i tehnike bojanja kose.

“Oduševljeni smo što možemo dočekati Leu Dolezil kao službenog Redken certificiranog stilista u bojenju kose! Potičemo da se iskoristi ovaj ekskluzivni pristup kako bi osnažila tehnike za rekreiranje vrhunskih lookova viđenih na ulicama Manhattana’’ – izjavila je Sheri Doss, VP Redken Global Education.

Redken kao omiljeni brend

Redken glasi za omiljen brend američkih celebrityja i influencera. Sve više postaje omiljen i na ovom našem području. Tradicija i vjerodostojnost nešto je što ga prati godinama i korisnici se zaista s njim lako poistovjećuju. Kroz inspirativne edukacije, kreativnost i revolucionarne proizvode. Lea svakodnevno prenosi ljubav prema poslu svima koji se nađu u prostoji s njom.

„Edukacija je ključ uspjeha i temelj svakog dobrog društva. Edukacijom ne dijelimo samo znanje o nekom proizvodu ili tehnici rada ili o nekoj super novoj usluzi. Već pristupamo vrlo individualno kada je u pitanju razvoj poslovanja pojedinog salona. Najviše me vesele ljudi koji su svojim stavom otvoreni i spremni da usvoje drugačije navike. Kod njih ne postoji prepreka za otvorena pitanja i samim time je put ka vrhunskom businessu – zajamčen. Redken je sjajan jer pristupa vrlo interaktivno učenju, tako da usvajanje znanja postaje zabavno i na taj produktivan način, znanje se vrlo brzo integrira u vlastito poslovanje“ – dodaje Lea.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE