Recenzija: Imam samo riječi hvale za Fire Body Rijeka
R

Zadnji mjeseci su intenzivni. Posao ima svoj ritam, prilično ubrzan. Djeca imaju svoje ritmove, prilične ubrzane. Pronaći vrijeme za vježbanje pravi je izazov, ali izazovu sam doskočila s Fire Body Rijeka.

Iako se nalazi na lokaciji koja je dobra povezana i dolaze žene iz svih dijelova grada (Kumičićeva ul. 61b, blizu Tete Rože)  meni je pasalo da se nalazi na našoj strani grada tako da sam za tri minute autom na lokaciji. Da sam prava išla bi pješice i trebalo bi mi nekih 12tak minuta, ali tješim se da ne mogu jer su kod KBC-a Sušak radovi. Pitajte me kasnije koju izliku ću si smisliti. 😉

Drugo, rade i subotom i to mi nekad jako olakšava situaciju. Dok obitelj spava, odmah ujutro, bez grižnje savjesti, odradim trening, vratim se, napravim kavu, pripremim doručak i kao da nije ništa bilo! Ovo mi baš jako paše!

Treće i najbitnije, imaju super sprave i meni odgovara ovaj stil vježbanja. Početkom godine malo sam se preforsirala i naučila da ne smijem zapostaviti zdravlje. Upravo zato odlučila sam se i više pokrenuti, kretati, raditi na sebi, a u tom sklopu razmišljanja morala sam pronaći neku tjelovježbu. Kako sam bila u malo osjetljivijem periodu, nisam se mogla zamisliti u nekom intenzivnom treningu i ovo mi se učinila kao super ideja.

Imala sam pravo, iako trening i ovdje može biti jako intenzivan, a rezultati dolaze brzo što je super! Svatko odrađuje intenzitet i brzinu po svom jer svatko ima drugačiju motivaciju. Izvrsno!

Fire Body Rijeka su žene prepoznale u kratko vrijeme!

Fire Body Rijeka dio je franšize i priča koju je u Rijeku dovela mlada poduzetnica Ema Obrovac. Naša priča i počinje suradnjom vezanom uz Stiluetu, a dojmila mi se hrabrost i pametno razmišljanje mlade dame. Nadala sam se da će Riječanke prepoznati ideju i tehnologiju i doista, u kratko vrijeme, Fire Body Rijeka pronašao je zadovoljne klijentice i klijente. Uz nju, ovdje radi i Gabriela, a osim što su jako drage, profesionalne i pedantne čine boravak ugodnim, lokaciju čine izninmno urednom i čistom. To nisu samo moje riječi, na čestim recenzijama ovo je uvijek navedeno kao veliki plus.

A sada ajmo na srž! Vježbati možete na traci ili na bicikli. Ali, to nije bilo kakvo vježbanje. Fire Body koristi kombinaciju aerobnog vježbanja – brzo hodanje, trčanje ili bicikliranje s vakuumom i infracrvenom tehnologijom. Odredite sami tempo i brzinu koja vam odgovara i pola sata odrađujete trening. Nakon toga slijedi meni i čini mi se mnogim ženama najdraži dio! 15 minuta na rolleru! 

Dodat ću kako Fire Body traka koristi Philiphs Infrared tehnologiju koja  prodire duboko u tkivo djelujući na mnogim razinama. Potiče kožu na obnovu, čini je čvršćom, a ja sam s vremenom primijetila da je i puno mekša. Topi masti, ubrzava metabolizam, pomaže izbaciti višak vode iz organizma i super je za stjecanje kondicije.

Odličan je i Fire Body bicikl koji koristi istu tehnologiju. Ja kombiniram obje varijante, a biciklu sam sklonija kad sam umornija ili nakon “onih dana u mjesecu” kad se vraćam u svoj ritam. Izvrstan je baš kao i traka.

A sada konačno i koji redak o mom novom najboljem prijatelju – rolleru. Što da kažem, ja sam odmah pitala može li se kupiti za doma. 🙂

Infrared tehnologija zagrijava tkivo, mišiće, zglobove, roller se vrti na nekoliko brzina, a ova vrsta masaže izvrsno djeluje! Uklanja viša vode iz organizma, radi limfnu drenažu, zateže kožu. Kako možete namjestiti brzinu rollera, možete odabrati i stupanj infrared djelovanja, meni je sve 5 od 5 i super je baš tako.

Ovih 15 minuta možete individualno namjestiti djelove tijela koje želite tretirati ili možete pratiti program rollera koji svakih minuta predlaže i pokazuje vam koji dio tijela i kako namjestiti svaku minutu.

Ja najviše tretiram donji dio tijela jer sam sklona celulitu pa mi je ovo super, ali odradim uvijek i leđa, ruke te trbuh jer mi paše “topla masaža”. Kažem vam, roller je sve!

Nakon dva mjeseca s Emom i Gabrijelom mogu potvrditi da je Fire Body Rijeka opravdao moja očekivanja. Ne izbjegavam odlaske, možete misliti kad čak i vikend vrijeme bez problema odletim na trening bez ikakve težine, a na treningu uživam.  Znate li da na jednom treningu, u pola sata možete izgubiti i 1300 kalorija?

Ja ne ganjam taj rekord, našla sam si neki mirniji ritam jer mi tako odgovara, ali svejedno se umorim i postižem rezultate što je sjajno! Ipak, škicnem žene oko sebe koje itekako intenzivno vježbaju i mogu vam reći bude to opak trening s puno truda, znoja i rezultata!

Brojni benefiti ovakvog načina vježbanja

Zanimljivo je kako dolaze mlađe i starije žene, a da se razumijemo dolaze i muškarci. Dolaze prijateljice koje biraju termine u isto vrijeme pa se i napričaju, a dolaze i mame i kćeri (kćeri su da su razumijemo mlade odrasle žene).

Nakon fotkanja poštovani Stiluetin fotograf aka moj muž me pitao par stručnih pitanja pa ne bi me čudilo da i on krene. Tada ćemo na popis dodati i parove!

Nekim je ženama motiv mršavljenje, nekima kondicija, ja sam krenula jer sam se htjela bolje osjećati u svojoj koži i bolje vladati sobom – imati više snage, a htjela sam i vidjeti što možemo po pitanju celulita. Divno mi je što sam primijetim i neke druge benefite, navela sam već čvršću i nikad mekšu kožu, noge su brzo ojačale, a u godinama kad leđa često bole  roller je nešto što bi vam itekako moglo biti drago i zanimljivo.

Preporuke za Fire Body Rijeka koji je nedavno uveo i novi uređaj! TESLA BODY SCULPT djeluje na principu magnetnog polja te uklanjanja masti i jača mišiće, tretirati možete trbuh, noge, stražnjicu, ruke i neke žene nakon treninga odrade i ovaj dio!

Uglavnom, posvetite se sebi, tijelu i zdravlju. Živimo vrlo brzo, vrlo dinamično, uz premalo kretanja. Za one kojima odgovara ovakav stil vježbanja i ovi benefiti, bez zadrške stojim iza ove preporuke i već sada jedva čekam današnji trening. I roller, naravno. 😀

Prvi trening je besplatan. Termin zakažite putem broja: 091/620-6364, a Fire Body Rijeka pratite i na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu.

   

 

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci