Recenzija drogerijske palete sjenila: Aura „Rosy“ paleta
R

Već smo se nebrojeno puta uvjerili da su drogerije male riznice kvalitetnih proizvoda koji su odlični za svaki dan. Tako vam danas donosim recenziju jedne od mojih omiljenih drogerijskih paleta sjenila u zadnje vrijeme, a potpisuje ju Aura. Aura je srpski brend koji je prije nekoliko mjeseci na police naših drogerija „smjestio“ četiri quatro palete – By Night, Rosy, Nude i Coper. Svaka se paleta sastoji od četiri sjenila – dva matt i dva sa šljokicama te kistića s dvije četkice.

Kada su paletice došle u naše drogerije odlučila sam isprobati Rosy paleticu. Od četiri sjenila, paleta sadrži dva matt sjenila (ljubičasto i smeđe) te dva sa šljokicama, također ljubičasto koje više vuče na lila nijansu i breskvastu nijansu.

Matt sjenila su odlične kvalitete, lijepo se blendaju, pigmentirana su i uz odgovarajuću bazu za sjenilo, traju cijeli dan.

Što se tiče sjenila sa šljokicama, ona su nešto slabije kvalitete ali nisu nimalo loša. Nanosim ih prstima i treba malo više uzeti sjenila da bi se dobilo na pigmentaciji, ali neovisno o tome, radi se o prekrasnim nijansama za preko cijeloga kapka kojima lako možete podignuti cijeli makeup za svaki dan.

Ove su nijanse odlične jer njima možete postići svakodnevni nježni makeup ili pak naglasiti oči za večernje izlaske. Pakiranje je maleno i kompaktno tako da paleticu možete ponijeti sa sobom bilo da idete na neko duže putovanje ili pak odlazite na nekoliko dana, a ne želite sa sobom nositi cijelu makeup kolekciju. 

Ono što je odlično kod ove palete je to da se sastoji od nijansi koje su nosive i lako se nanose što ju čini odličnim izborom za jutarnje šminkanje. Odličan drogerijski izbor palete sjenila koju toplo preporučam.  

Foto: privatni arhiv

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci