NaslovnicaLIFESTYLEAKTUALNOOtvorene prijave za Akademiju...

zadnje objave

Otvorene prijave za Akademiju Raise the Bar

Od ponedjeljka, 1. kolovoza, otvorene su prijave za šestu generaciju Akademije Raise the Bar, besplatnog obrazovnog programa za konobare, bariste i barmene koji provodi Coca-Cola HBC Adria. Za sudjelovanje se mogu prijaviti svi zainteresirani s najmanje godinu dana radnog iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, neovisno o obrazovanju i radnom statusu, a uz ispunjavanje online prijavnice na internetskoj stranici https://raisethebar.hr/akademija/ potrebno je priložiti i životopis.

Polaznici Akademije svladat će najsuvremenije tehnike te upoznati trendove iz svijeta ugostiteljstva, a u tome će ih usmjeravati ugledni stručnjaci među kojima su i Andrej Čapka, direktor i vlasnik Zmajske pivovare te Ivan Jug, somelijerski prvak Hrvatske te suvlasnik i voditelj Noela, jedinog zagrebačkog restorana s Michelinovom zvjezdicom.

„Akademiju Raise the Bar pokrenuli smo s ciljem dodatnog razvoja i edukacije talentiranih ljudi koji rad u ugostiteljstvu vide kao nešto više od posla te svoju karijeru žele graditi na kriteriju izvrsnosti. Ponosni smo što je od 2019. godine naš program uspješno završilo 45 konobara, barista i barmena koji danas rade u ponajboljim restoranima i barovima u Hrvatskoj kao što su restoran Noel, bar Swanky Monkey Garden, kavana Kavkaz, Franko’s Pizza bar u Zagrebu te Notos Beach House na Hvaru te Olive Tree u Splitu. Ako je ugostiteljstvo vaš poziv, prijavite se na Akademiju tijekom koje vas očekuju nova znanja o miksologiji, vinima, pivu, kavi, jakim alkoholnim pićima i barskom menadžmentu te nova prijateljstva i poznanstva koja će vam pomoći da svoju karijeru podignete na novu razinu, istaknuo je Marko Pećnik, glavni predavač na Akademiji.

Među pristiglim prijavama stručni tim Coca-Cole HBC Adria te članovi tima Raise the Bar odabrat će kandidate koji će ući u uži izbor. Odabrani polaznici će od 17. listopada do 13. prosinca pohađati teorijski dio nastave u Coca-Colinu obrazovnom centru u Zagrebu, nakon čega slijedi praktični dio koji se odvija u barovima i restoranima diljem Hrvatske.

Raise the Bar strateška je platforma Coca-Cole HBC Adria koja od 2019. godine djeluje s ciljem povećanja kvalitete obrazovanja radne snage u ugostiteljstvu i turizmu kako bi se omogućilo usklađivanje vještina i znanja ugostiteljskih i turističkih djelatnika s potrebama poslodavaca. Uz Akademiju, projekt obuhvaća Stipendije za kuhare, slastičare i osoblje za posluživanje te Raise the Bar Youth namijenjen učenicima završnih razreda ugostiteljskih i turističkih škola.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000PratiteljiSlijedi
111PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE