Barbie na velikom platnu pulske Arene već ovoga četvrtka!
B

A publika će Barbire moći pogledati u četvrtak, 20. srpnja u spektakularnoj Pulskoj Areni koja je tim povodom obojana u ružičasto.

Margot Robbie i Ryan Gosling već danima promoviraju film na svim kontinentima, a  fantastični kostimi, plesni hitovi, koreografije i zabavne avanture najpopularnije „Barbie“ dodatni su razlozi su zbog kojih će publika pohrliti na ovogodišnji jubilarni filmski festival u Puli!

Napokon smo dočekali otvaranje dugonajavljivanog i definitivno najzabavnijeg filma ovog ljeta ‘Barbie’. Kao dobitna kombinacija pokazala se suradnja redateljice Grete Gerwig s glavnim glumcima – Margot Robbie u ulozi Barbie i Ryana Goslinga kao Kena. Vjerujemo da će film biti pravo iznenađenje za sve, a soundtrack će se zasigurno slušati na plažama diljem svijeta!

Ne iznenađuje stoga što je organizacija ovogodišnjeg 70. Pulskog filmskog festivala odlučila publici omogućiti pravu senzaciju. Zahvaljujući njima i distributeru filma – Blitz Hrvatska, antički će amfiteatar po prvi put u svojoj dugoj povijesti postati potpuno ružičast za spektakularnu projekciju filma ‘Barbie’, koja će se održati u četvrtak 20. srpnja od 23 sata upravo u grandioznoj pulskoj Areni. U tijeku su finalni pripremni radovi kako bi mjesto događanja postalo pravi Barbieland, a ulaznice za ‘Barbie’ projekciju možete nabaviti na web stranici Pula Film Festivala. Svakako savjetujemo da požurite jer je potražnja iznimna i uskoro bi se Arena mogla rasprodati do zadnjeg mjesta.

Barbie je do sada imala brojne animirane filmove, ali ovaj filmski hit o kojem bruji cijeli svijet nešto je sasvim posebno.

Margot Robbie i Ryan Gosling su briljantan par, kao i cijela glumačka postava koju između ostalih čine Will Ferrell, Dua Lipa, Helen Mirren, America Ferrera, Nicola Coughlan, Emma Mackey, Michael Cera i brojni drugi zbog kojih ćete na dva sata uroniti u ružičasti svijet s nevjerojatnim preokretima. Ako ste se ikada zapitali kako bi izgledao prijelaz iz Barbie svijeta u pravi svijet, napokon ćete saznati već danas u kinima diljem Hrvatske.

Tekst, fotografije: PR

Prethodni tekst – Za one koje vole Instagramski stil interijera, preporuke pink smještaja!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci