Prvi World Traveler’s Bar s Putoholičarima oduševio Riječane!
P

Riječani vole putovanja i vole zanimljive koncepte što je pokazao i jučerašnji prvi World Traveler’s Bar koji je u Grad koji teče doveo poznate ljubitelje putovanja iz Međimurja – Putoholičare! Iva Mihalić Krčmar i Branko Krčmar ljubav prema putovanjima dijele na svom blog/portalu  Putoholičari uz brojne anegdote  i savjete, a ovom su prilikom Riječankama i Riječanima otkriti uzbudljive priče iz Sjeverne Koreje!

Three Monkeys Bar jučer je bio premali za sve ljubitelje svijeta putovanja,  država koja se smatra najzatvorenijom na svijetu dočarana kroz dojmove Putoholičara uz fotografije i video zapise izazvala je veliku pažnju i otvorila brojna pitanja!

Putnička agencija  WORLD TRAVELER  specijalizirana je za putovanja na Daleki istok, a ovom je prilikom uručila i nagrade dobitnicima nagradne igre organizirane u suradnji s Večernjim listom, na kojoj su dvojica sretnika osvojili svaki po putovanje za dvoje u Tajland od 16 dana.

Oni već u prvom mjesecu 2020. idu iskoristiti svoje nagrade, dobitnici Tomislav Vavžek I Boris Žibrat nisu krili oduševljenje, a putovanje na Tajland dostupno je svima kroz odlične aranžmane riječke agencije! I ne samo to, jučer smo saznali da je ostalo Iijoš jako malo mjesta za koncept putovanja  Doživi Tajland s Putoholičarima, od 02.01.-16-01., ako osjećate da je baš ovo putovanje prilika za vas – požurite!

Tombola, posebno osmišljeni kokteli večeri, odlična atmosfera, World Traveler  i Putoholičari razbudili su riječku scenu i otvorili koncept događanja za koji se traži mjesto više! Drugo izdanje već se s nestrpljenjem očekuje!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci