Prvi put u Rijeci, stiže nam Food Truck Festival!
P

Proteklih dana epidemiološka situacija je sve pozitivnija, a mnogi su oni koji s nestrpljenjem iščekuju toplije vrijeme i događanja na otvorenom prostoru, a ono što je zasigurno razveselilo mnoge je najava održavanja Food Truck Festivala u Rijeci!

Food Truck Festival je jedinstveni street food event koji se prošle godine održao na zagrebačkom Jarunu te je nadmašio sva očekivanja. Ove godine festival po prvi puta dolazi u Rijeku, a ono što je sigurno bit će pravo osvježenje za riječku street food scenu!

Ali koliko ste zapravo upoznati s pojmom – street food? Street food iliti ulična hrana postoji već stoljećima, no posljednjih je godina ključna stavka mnogih gastro evenata. Fenomen je to koji fascinira sve gurmane, a riječ je o hrani koja se konzumira s nogu, nema potrebe za priborom za jelo, prodaje se na javnoj površini, a njezina je ponuda s godinama sve raznovrsnija, šarenija i ekološki osvještenija.

Nakon što smo naučili što znači street food možemo samo s nestrpljenjem zaključiti da se veselimo točnom datumu i lokaciji održavanja koja za sada nije poznata!

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci