Prvi Fashion Gala Dinner event u Istri
P

U subotu 23. studenog u Pomeru,  održan je prvi Fashion Gala Dinner, u organizaciji modne dizajnerice Antonele Gregorović, bio je to modno, gastro edukativan događaj kakav je Istra dugo čekala. Stotinjak gostiju željnih mode i druženja okupilo se u restoranu Sopravento na samom jugu Istre. 

Nit vodilja cijelog eventa bila je priroda i zelena boja, kroz dekoracije, suknju izađenu od 1000  balona, meni sa zelenom temom  te i sama nova kolekcija za jesen -zimu inspirirana prirodom. Tom su prilikom i reviju nosile žene gošće eventa, one koje susrećemo svaki dan, pokazujući da je ljepota u običnim stvarima koje nas okružuju i u nesavršenim proporcijama. 

Priroda je bila i tema poduzetnica koje su predstavile svoje djelatnosti, poput Teenliftinga, prirodna neinvazivna tehnika u funkciji održavanja ljepote te Green Hypnotic koji je predstavio biljke i tehnike uljepšavanja i uređenja vrta.

Kruna večeri svakako je bila ”Maclura” nova Antonelina kolekcija. U prvom dijelu predstavljene su ženstvene haljine vrhunske izrade, nosive od jutra do mraka u zelenim tonovima, s uzorkom cvijeća i leptira, te stiliziranog zebra uzorka, sve ono što nas podsjeća na prirodu.

Dok je drugi dio bio posvećen nadolazećim blagdanima, te se tako moglo vidjeti zagasite tonove crvene boje u haljinama  izrađenih od velura, tafta i lamea, haljine su to koje otkrivaju taman koliko treba.

Zasto Maclura? ”Maclura je biljka koja ima plodove kiwi zelene boje, specifična je jer raste u mom vrtu  a  porijeklom je iz Sjeverne Amerike. Smatra se jednom od najčvrščih biljaka, duplo čvršća od hrasta i nekad se koristila za izradu luka i strijela. Ti su plodovi godinama u našem vrtu, ali kako smo brali masline moja nećakinja je opet otkrila te plodove te smo krenuli istraživati. Zanimljivo mi je jer se to smatra ljetnom bojom, a opet cijeli studeni je u toj boji, dunje, kiwi, masline, maclura, pa je ona postala zaštitni znak kolekcije” objasnila je Antonela.

Ovom je kolekcijom Antonela pokazala da jesen može biti odvažna, vedra i drugačija. Kvalitetom rada i organizacijom još se jednom pokazala i opravdala svoje mjesto u svijetu mode.

Foto Iva Kuzmanovic i Giordano Cellich

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci