Prvi dan proljeća i neke dobre proljetne odluke!
P

Kada dođe proljeće, čak i lažno proljeće nema nikakvih problema, osim gdje biti najsretniji. – Ernest Hemingway

Stiglo nam je proljeće i sa sobom donijelo sunce i znak da ćemo uskoro, u danima koji dolaze, naše zimske kapute spremiti u ormare i okrenuti veselijim bojama i laganijoj odjeći. Iako proljeće nije službeni početak godine, ono je svakako vrijeme za promjene i nove dobre odluke, jer nakon buđenja iz zimskog sna i dužih dana koji nas očekuju, uz više sunca i pozitivne energije biti ćemo ispunjeniji i sretniji. Ovo su naši prijedlozi.

Zdrava prehrana

Ako promjene navika odgađate još od ulaska u novu godinu, sada je krajnje vrijeme. Jer osim što ćete odlično izgledati, tako ćete se i osjećati, a zdrava prehrana svakako će vam pomoći i kod alergija te proljetnog umora

Vježbanje

Uz zdravu prehranu bitno je ubaciti i kretnju, ne morate odlaziti u teretanu sedam puta tjedno, dovoljno je i prošetati i malo se razgibati, oni koji vježbaju znaju koliko se dobro osjećaju nakon treninga. Bavljenje fizičkom aktivnosti je nešto što svakako treba pokušati uvesti u svoje dnevne rituale.

Nova garderoba

Zašto se ne bi počastili jednim shoppingom samo za sebe, zaslužili ste!

 

 

Trenutci za sebe

Topla kupka, knjiga, čaša vina navečer, odličan film… posvetite vrijeme sebi i svojim potrebama, stisnite pauzu i opustite se uz vama drage zanimacije.

čišćenje

Proljetno čišćenje je nešto što bi svi trebali napraviti, riješite se nepotrebnih stvari koje samo zauzimaju prostor, ali isto tako vaš život očistite od negativnosti i osoba koje tako utječu.

Svakoj novoj odluci pristupiti smireno

I na kraju vas podsjećamo da svim odlukama pristupate smireno, jer impulzivno pristupanje i donošenje bitnih odluka ponekad i nije najbolja ideja.


Foto: Unsplash

Pripremila: Stilueta

 

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci