Prva tri mjesta Kvarner Style Izazova – one su Milena Pačić, Kim Buneta i Urša Lenac!
P

U suradnji s Rijeka Streetstyle platformom prije ljeta smo dogovorili prvi zajednički projekt Kvarner Streetstyle Izazov koji je imao za cilj istaknuti ljepote Kvarnera i modnih kombinacija te smo htjeli jednom pozitivnom pričom uživati u spoju mode i kraja.

Instagram je  vrlo estetizirana društvena mreža, a uz odlične partnere ideja je bila odabrati tri najbolja outfita i nagraditi ih. Htjeli smo dati priliku da u prvi plan dođu neka nova lica i imena, da pokažemo ono što često radimo i kroz tekstove i intervjue da oko nas ima zanimljivih pojedinaca i nekad treba dati priliku novim osobama da nam se predstave. Stavom i stilom, ovoga puta! 

Restoran Kokolo ugostio je naše stylish druženje

Imali smo nezamislivo težak, ali sladak zadatak odabrati najbolje stylinge našeg prvog #KvarnerStyleIzazova koji se pokazao kao vrelo kreativnosti, ideja, lokacija, mode i odlične energije.

Prvo mjesto osvojila je  Milena Pačić (@callmemylene_), a osvojila nas je svojim ležernim i chic ljetnim outfitom! Naša stylish pobjednica osvojila je tretman doktorice Vivian Jurković u vrijednosti od 2000,00kn, ZTC poklon bon u vrijednosti od 600,00kn, make up Renate Sabljak i frizuru Studio Kate te profesionalno fotografiranje, ručak/večeru za dvoje u restoranu Kokolo!

Drugo mjesto pripalo je prekrasnoj Kim Buneta (@missmarie_kb), koja je osvojila tretman lica Estetskog centra Eternity, ZTC poklon bon u vrijednosti 400,00kn, ručak/večeru za dvoje u restoranu Kokolo!

Na trećem mjestu je romantična Urša Lenac (@ursa.lenac) kojoj ćemo dodijeliti tretman lica Estetskog centra Eternity, ZTC poklon bon u vrijednosti 200,00kn, ručak/večeru za dvoje u restoranu Kokolo! 

 

Urša Lenac, Kim Buneta, Milena Pačić
Torta Bonboneta, cvjećarna Flora dekoracije

U petak smo se u restoranu Kokolo družili s našim prekrasnim dobitnicama, a pridružile su nam i Loredana Maras, marketing managerica ZTC-a koja je dodijelila bonove te dr. Vivian Jurković, vlasnica Estetskog centra Eternity i klinike Dentalsan koju ćemo s djevojkama uskoro zajedno posjetiti.

Zahvaljujemo Kokolu na predivnoj večeri kao i cvjetarni Flora na aranžmanima te slastičarni Bonboneta na savršenoj torti.

Pratite nas, ostanite ovako stylish i vidimo se uskoro uz novi #KVARNERSTYLEIZAZOV!

Fotografije: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci