Prva službena PIK Rijeka food blogerica je… Tamara Sitar!
P

30. travnja započela je gastro avantura, u doba kad smo još morali se držati domova, PIK RIJEKA pokrenuo je prvu potragu za svojim službenim food blogerom/blogericom, a uz brandove TONKA MLIJEKO  i PAŠTARIA kroz šest smo izazova imali priliku svjedočiti odličnim receptima i jednako odličnim prezentacijama jela.

U kuhinjama diljem Hrvatske spremala su se slana i slatka jela, uz hashtag #PIKnikOdDoma uživali smo u rapsodiji kreativnosti i stvaranja, tradicionalna i moderna jela budila su apetit već na prvi pogled i nadahnula brojne pratitelje putem društvenih mreža na rekreiranje recepata i uživanje u spravljanju delicija.

Šest tjedana vrijedni, kreativni i mšatoviti ljubitelji dobre kuhinje predstavljali su nam se krasnim jelima te osvajali bodove, na kraju šestog izazova rezultat je bio poprilično izjednačen te smo gastro izazov završili  s čak tri superfinalistice koje ćemo vam također predstaviti na Stilueti! One su Sportly Sweet, The Hashtag Mama i Greenie by Anika,  a pratiti ih možete na Instagramu. 

Samo jedan bod bio je presudan i dobili smo pobjednicu #PIKnikOdDoma izazova i prvu službenu PIK Rijeka food blogericu!

Ona je Tamara Sitar – TAMARASITA  i evo što nam je otkrila o o ovoj gastro avanturi:

“Bit ću iskrena, prijateljica mi je javila da kreću izazovi dan prije roka za objavu i odmah sam rekla da ja to ne mogu tako nabrzinu. Ipak, nešto mi nije dalo mira pa sam nabavila prvu tjesteninu i krenula kuhati. Ostalo je dolazilo samo po sebi. Svi smo svaki novi izazov nestrpljivo iščekivali, bilo je doista jako zabavno i već mi malo fali novi tjedni zadatak. 🙂 Najvažnije, projekt je okupio krasne ljude i stvorio jednu divnu inicijativu – zbilja se nadam da će #PIKnikOdDoma nastaviti i dalje. U doba opterećenosti pandemijom, stvorio je jedan oblak slobode i kreativnosti, ali i približio nam dotad nepoznata jela i ideje. Već sam spremila neke recepte za salate, pite, palačinke.. 🙂 Stvorena je zapravo jedna mala Tonkina i Paštarijina kuharica koja svakome od nas dobro dođe, a samo čeka nove “stranice”.”

Upravo tako! Ipak, znatiželjni kakvi jesmo zamolili smo Tamaru i za prve dojmove nakon što je doznala da je ponijela laskavu titulu:

“Kako se osjećam kao službena food blogerica? Pa zapravo tek postajem svjesna da se moje ideje, snovi i planovi počinju realizirati i to me neopisivo veseli. Cijelo ovo putovanje kroz 6 tjednih izazova izgradilo je jednu veliku ljubav prema Tonki i Paštariji čije sam proizvode i ranije rado koristila, no sada je to kulinarsko druženje poprimilo jednu sasvim novu dimenziju prepunu kreative i maštovitosti. Veselim se novim izazovima i suradnji koja je pred nama, ne sumnjam uopće u ishod jer kad nešto radiš sa srcem i guštaš u svakom koraku, to se jednostavno vidi u jelima. Oduvijek volim dašak obiteljske atmosfere u svemu što radim, a ovaj je projekt baš nekako odisao time. Nakraju, Tonka i Paštaria to zapravo i imaju u sebi.

Slažemo se, Tonka mlijeko i Paštaria nositelji su i kvalitete i obiteljskih vrijednosti koje promoviraju, čestitamo još jednom i veselimo se skorom velikom razgovoru i druženju!

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci