ZTC

Ovaj tjedan u ZTC-u nudi nam brojna događanja uz odlične pogodnosti i popuste, sadržaje za obitelj, zabavu i druženje u kojem će uživati svi uzrasti. Aktivnosti ne nedostaje, a sve se započinje već ovog četvrtka s poznatog Give Me 5 akcijom koja je privukla veliki interes građana u kratkome roku. Posebni popusti svakog petog u mjesecu, dovoljan su razlog da popodne provedete daleko od gradskih vrućina i uživate u šetnji klimatiziranim dućanima. Još jednom, ZTC je pokazao kako im je briga, povjerenje, osjećaj ugode i kvaliteta kupovine kupaca i posjetitelja na prvom mjestu. 

Ovo je odlična prilika da pronađete “IT” komade kojima ćete obogatiti svoju jesensku garderobu ili pak detalje za uređenje doma, bijelu tehniku i sl. po odličnim cijenama. Brojni dućani nude izvrsne popuste i pogodnosti uz koje je kupovina još slađa. 

Zabavan tjedan se nastavlja uz Dječji vikend kojeg će obilježiti brojne radionice i program posvećen upravo onim najmlađima. Ovog petka s početkom u 17h održat će se radionica “Imam pravo” u kojoj će djeca uz pomoć animatora na njima zanimljiv način učiti o svojim pravima. Uslijedit će i radionica s popularnim legićima u glavnoj ulozi – omiljenim junacima brojnih klinaca i klinceza. Predviđamo puno smijeha, zabave i igre uz odlične animatore i program.

U subotu nastavljamo u zabavnom tonu s dječjom predstavom Dino i Zmaj s početkom u 18h, dok je nedjelja rezervirana za ZTC Kup s Munjevitim Jurićem – zabavnoj utrci koja će djecu ujedno naučiti i o pravilima prometa. Pred nama je još jedan interaktivan, edukativan te prije svega zabavan vikend u kojemu će moći uživati čitava obitelj. 

Kvalitetno provedeno vrijeme te pokoji “ulov” po odličnim cijenama definitivno je naš plan za ovaj jesenski vikend. 

Vidimo se u ZTC-u!

Pripremila: Stilueta
Vizuali: Službena FB stranica ZTC-a
 
 

Kancelarija bar