Prošli put bilo je genijalno! Nova predstava za djecu Ana Banana ove subote u ZTC-u!
P

Dok su pripreme za Uskrs u jeku, ove subote ćemo odraditi posljednje obaveze, i to u omiljenoj shopping oazi gdje nam je sve dostupno na jednom mjestu – ZTC-u.

A kako dječici taj dan ne bi bilo dosadno, iz ZTC-a su se prebrinuli da im osiguraju odličan, zabavan i edukativan dan.

Predstava Ana Banana će početi u 18 sati, ove subote 8. travnja, ispred trgovine Elipso. Prošli put je bila tema ”Ana Banana i proljetno zzzujanje” a ove subote se sprema nešto novo!

A čuli smo i da u ZTC dolazi gost iznenađenja! Uskršnji Zeko će šetati po ZTC-u i uveseljavati klince, ali nemojte im reći, neka bude iznenađenje!

O  PREDSTAVI:

Ana Banana znatiželjna je djevojčica, hrabra i neustrašiva koja uz pomoć djece otkriva svijet, rješava probleme i pritom se zabavlja. U novoj interaktivnoj predstavi ona je glavni lik koji se prilagođava situaciji, vremenu i aktualnostima.

Ovog puta, Ana Banana kreće u novu avanturu! Što će joj sve trebati za najšareniji blagdan, na koje će sve prepreke naići na putu te u “kojem grmu leži zec” donosi “Uskrsna potraga Ane Banane”.

Ana Banana interaktivni je standup kid’s show u kojem djeca sudjeluju u kreiranju sadržaja uz pomoć glumice i animatorice. Sadržaj je namijenjen djeci iznad tri godine, zabavnog i edukativnog karaktera.

U ovom nastavku stiže i gost iznenađenja!

Tekst, fotografija: PR

Prethodni tekst – Ove subote u riječkom ZTC-u dječja predstava ”Ana Banana i proljetno zzzujanje”

ZAPADNI TRGOVAČKI CENTAR
Zvonimirova 3, 51 000 Rijeka
ZTC.HR
Tel:  +385 51 561 014

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci