NaslovnicaSTILUETANAŠI PROJEKTIProslavili smo #stilueta10 u...

zadnje objave

Proslavili smo #stilueta10 u Pappar bistro & baru u Zagrebu

Prosinac je najposebniji mjesec u godini, nama dodatno važan jer je baš u ovom mjesecu Stilueta ugledala svjetlo dana, ili bolje rečeno vaših ekrana. Uzbuđenje, strah, nada, želja, osjećaji su bili izmiješani. I danas osjećamo miks pozitivnih emocija i možemo se osvrnuti na sve sa zahvalnošću i gledati naprijed sa zadovoljstvom.

Nakon Rijeke, Istre, okruglu obljetnicu htjeli smo proslaviti i u Zagrebu kako  bi zahvalili na svim divnim suradnjama i prilikama koje su nam stigle iz glavnog grada Lijepe naše. Neke partnerske suradnje su postala prijateljstva, neka jako nam draga poznanstva, a uski krug partnera, suradnika i prijatelja okupili smo jučer u Pappar Bistro & Baru koji se nalazi na Bundeku i koji je jedna od omiljenih gastro adresa u Zagrebu. Pappar je poznat po ukusnoj hrani, posebnim večerima, ugodnom ambijentu, a cijeloga prosinaca i po jednoj od najljepših blagdanskih kulisa u Zagrebu. Čaroliji prostora doprinijela i naša suradnja sa Cvijet kreativa timom koji je dekoracijama upoptunio naše stolove.

Pappar bistro & bar
Uređenje stolova: Cvijet kreativa
Pappar jela oduševila su naše goste

Naše su goste dočekali i darovi, Holyplant kreme za ruke idealne su za njegu ovih hladnih mjeseci, Apivita proizvodi donose njegu tijela i odličnu hidrataciju, a žene su dočekale i ogrlice s potpisom Infinity Design brenda Riječanke Ive Brukete. 

Apivita
Holyplant
Infinity Design

Slatki zalogaji slastičarne Orijent, vina poznatih vinara udruge Vinistra, neodoljiva hrana s Pappar jelovnika, odlična glazba…

Želimo zahvaliti svima koji su nam dali vjetar u leđa svih ovih godina, čitateljima, prijateljima, konstruktivnim kritičarima, ljudima koji su podrška… jednom smo već napisala – Bez vas ne bi bilo nas i to je doista tako.

Želimo vam sretnu novu godinu, čim više dobrih ljudi, mjesta i trenutaka baš poput ovih naših u Pappru!

Marija Mažar
Nikolina Minovska
Kristina Ercegović
Josip Novosel
Tihomir Kovač, Ksenija Klemenčić
Maja i Bruno Šimleša
Emina Pršić Prasnikar, Vedran Prasnikar
Mirta Bajzek
Magdalena Bešker
Bruno Ilišević, Antonija Grbavac
Sandra i Drago Bulić
Matea Pirić, Darija Kovačević
Emina Pršić Prasnikar, Nikolina Minovska, Marija Mažar
Magdalena Bešker, Marija Mažar, Nikolina Minovska

Fotografije: Ivor Mažar

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
108PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE