NaslovnicaPUTOVANJAMJESTA IZ SNOVAProslavili smo rođendan i...

zadnje objave

Proslavili smo rođendan i u Istri! #stilueta10

Istra je uvijek dobra ideja. Istra je česta u našim temama i preporukama, sve više čitateljica imamo u Istri kao i sve više suradnji te se ideja da okupimo draga lica nametnula sama od sebe.  Za naše smo okupljaje odabra kaštel Morosini-Grimani i moramo zahvaliti na prekrasnoj suradnji i toploj emociji. Cijeli tim se potrudio da se osjećamo odlično i dobrodošlo! 

Kaštel Morosini-Grimani

Prekrasan prostor pridonio je odličnoj emociji, a emociji su pridonijela i poznata istarska vina i AurA likeri! Naše događanje podržala je udruga Vinistra te vinari (Fakin, Geržinić, Sosich, Pilato, Radanović, Teraboto, Mario Banko, Siljan, Katunar). Savršena vina za savršeno druženje! Jedna od prepoznatljivih rubrika Stiluete je i Vinski dnevnik, s nama je bila i naša Ines Matić Matešković koja je savršeno upotpunila energiju događanja.

AurA, uvijek uz nas.

Udruga Vinistra i vinari su prepoznali našu inicijativu!

Poklone su za naše istarske gošće pripremili Elemis i Apivita! Dobili smo dodatni vjetar u leđa i sigurni smo da nas 2021. godine očekuje još više priča iz ove prekrasne regije, a već se nadziru i neka nova događanja! Hvala Istra, vraćamo vam se! 

Prepuštamo vas galeriji našeg Ivora Mažara…

AurA, uvijek uz nas.

ZADNJE OBJAVE

PRATITE NAS

24,000ObožavateljiLajkaj
10,000SljedbeniciSlijedi
106PretplatniciPretplatiti

Ne Propusti

POPULARNI TAGOVI

POPULARNE KATEGORIJE