Pronašle smo detalje u trgovinama Pepco, Sinsay i H&M za proljetno izdanje vašeg doma
P

Kada nas već neće lijepo vrijeme i topli i sunčani dani, mi smo odlučili naš dom učiniti toplom i proljetnom oazom!

A kako drugačije unijeti proljeće i veselje u dom nego s krasnim dodacima i dekorom? Na svu sreću, danas su te dekoracije sve pristupačnije pa sukladno s vremenom možemo mijenjati lica našeg doma.

U proljeće volimo pastelne boje, puno žute koja unosi svjetlost i veselje pa smo takve detalje i birali.

Pronjuškali smo po web shopovima i pronašli tako super i jeftine stvarčice.

Pepco

Ako ste vi poput onih kojima nikako (ali nikako) ne uspijeva preživjeti bilje u domu, onda nema druge nego dom ukrasiti umjetnim biljem. U Pepcu smo pronašli baš krasnu umjetnu biljku koja izgleda kao da pada. Možemo ju zamisliti na nekoj polici na zidu i baš super bi izgledala! Cijena je 9 € (67, 81 kuna).

Pletene košare u vašem dnevnom boravku ili spavaćoj sobi naprave baš cosy efekt i unesu boho stil i toplinu. Nama se jako svidjela ova pletena s ručkama i pomponima. Cijena iznosi 10 € (75,35 kuna).

A ako volite vaš dom ukrasiti buketom omiljenog cvijeća, valja imati i jednu divnu vazu. Ovu smo pronašli i baš nam je super za tople mjesece. Prozirna je ali se presijava. Cijena je 7 € (52,74 kuna).

Sinsay

Nakon Pepca, malo smo proscrolali i web  stranicom Sinsay dućana. Koliko je samo ovo preslatko! Ljubičasti tepišić na cvijet koji nije nužno za dječju sobu već ga možemo zamisliti i u ‘odrasloj’ sobi i ovako ispod krem fotelje za čitanje. Cijena je 12,99 € (97,87 kuna). Tepisi su zakon kada želimo malo dati života našem prostoru.

Zasigurno doma imate neke svijećnjake za visoke svijeće, imamo ove šarene svijeće koje dolaze u paketu od 3 i baš im je fora dizajn a boje savršene proljetne. Cijena je 3,99 € (30,06 kuna).

H&M home

U H&M home uvijek se iznova iznenadimo divnom asortimanu. Ovog puta smo bili u potrazi za nekim šarenim komadima.

Izdvojili smo ovu šarenu dekicu koja nam se jako sviđa. U rozo- narančastoj kombinaciji će baš podići prostor.  Cijena je 49,99 funti (443,48 kuna).

U trendu su knjige kao dekoracija. Bilo na policama, a pogotovo na stoliću za kavu. A mi imamo baš jedan proljetni dekor. The Art Book ima šareni i veseo dizajn da će momentalno unijeti veselje u vaš dom. Cijena je 29,99 funti (266, 95 kuna).

Fotografije: H&M home/ Pepco/ Sinsay

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci