Promocija knjige Ivane Šešo i Emine Pršić u Rijeci!
P

Nije tajna  da se  Ivana i Emina rado vraćaju u Rijeku svaki puta kada njihova nova knjiga ugleda svjetlo dana. Ima neka tajna veza između spisateljica i Grada koji teče.

 Ovoga puta stižu u GRADSKU KNJIŽNICU RIJEKA, OGRANAK TRSAT kako bi na svoj osebujan i jedinstven način predstavile svoju treću knjigu “Ljubav, beba, blagostanje i sranje”. 

I nije riječ o još jednom roditeljskom priručniku koji nudi upute za rast i razvoj djeteta, nego je naglasak na odnosima koji itekako utječu na atmosferu u kojoj dijete odrasta. Kako uskladiti partnerstvo I roditeljstvo? Kako uskladiti jezik ljubavi I postići balans? Ivana Šešo, kao realitetni terapeut svakodnevnim jezikom pojašnjava u knjizi,  a prati ju zanimljiva priča svakodnevnice koju Emina Pršić predstavlja čitateljstvu kroz glavne likove Maju I Mislava, ali I mnoge nimalo nevažne sporedne likove.

Ivana Šešo i Emina Pršić

Jedinstven stil pisanja ove dvije autorice izdvaja iz gomile te se među ispisanim redovima njihovih knjiga zaista svatko barem na tren može prepoznati jer one pišu stranice života. O svakodnevnici u  kojoj svatko od nas živi najbolje što zna. A kada zapne, onda se pojavljuju one. Jedna da vas zagrli I bude utjeha a druga da vam bude kao lijek.

Ova knjiga će vas razumjeti i pružiti olakšanje.

Ovog petka svratite u  Gradsku  knjižnicu Rijeka, Ogranak Trsat,  u 18:00 sati na predstavljanje knjige “Ljubav, beba, blagostanje I sranje”  i uvjerite se zašto su već s prvom knjigom NEDOSTAJE? NE. DOSTA JE! Ivana  i Emina osvojile srce publike i bile najprodavanije 2012. godine! Kroz promociju vodit će nas mama – novinarka – blogerica Martina Frka Milotić koja je kroz svoje rečenice i dio knjige, a uskoro je očekuje i izdavanje svoje prve knjige!

Knjiga o kojoj se priča!

Ova knjiga idealno je štivo onima koje je majčinstvo već dotaklo kao i svima koje ta avantura tek očekuje, otkrit ćemo još samo kako nije rijetkost da se knjiga pojavi i u rukama muškaraca jer uz nju puno bolje razumiju svoje partnerice.

Emocije, odnosi i dobra energija, vidimo se ovoga petka na promociji koju je Rijeka dugo čekala!

VIŠE O KNJIZI: STILUETA ČITAONA: LJUBAV, BEBA, BLAGOSTANJE I SRANJE  

 

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci