Projekt „Novi početak“: Larisa Todić Drača i Nikolina Matković oduševljene rezultatima i promjenama
P

„Novi početak“ inicijativa je Ive Brozičević Dragičević i Martine Linarić koje su udružile snage u jedinstvenom projektu. Osim pomoći kandidatkinjama koje su doista dobile novi životni početak uz stručnu podršku koja je ključ uspjeha, cilj je ukazati na rastući problem pretilosti i debljine već i u mladih osoba.

Mr. sc. Iva Brozičević Dragičević, prof. klinička i sportska psihologinja i voditeljica programa mršavljenja POLIKLINIKE TERME u Selcu i Rijeci otkrila nam je:

„Svaki period života je pravo vrijeme za rad na sebi, a trud koji posvetimo sebi i učenju, te osobnom rastu i razvoju, uvijek će nam se isplatiti. Ukoliko neka trenutna, specifična situacija potakne na promjenu vlastitih loših ili nezdravih navika-to je izvrsno! To je odlučujuće za uspjeh! Također, važno je znati da postoje stručnjaci koji mogu pomoći. Znati da su tu, spremni pomoći, dodatni je poticaj i prilika zatražiti njihovu stručnu pomoć i podršku na svom putu promjene.“

Svjesne su toga Nikolina Matković i Larisa Todić Drača koje su, zahvaljujući Ivi i Martini, okrenule novu stranicu svog života. Osvijestile su navike, izgubile kilograme i mnogo više –riješile se straha i srama, donijele nove odluke i kako su nam otkrile – konačno su slobodne!

Nikolina Matković
Larisa Todić Drača

Nikolina i Larisa nisu skrivale oduševljenje i zahvalnost jer na putu promjene svakog trena bile su im na raspolaganju vrhunske mentorice.

Dojmove donosimo u video prilogu, a čestitamo cijelom timu na odličnim rezultatima!

„Iako su razne situacije oko nas stresne, pa čak i zabrinjavajuće, briga oko nečega na što ne možemo utjecati donosi samo još više stresa i anksioznosti, što želimo izbjeći. Zato, poduzmemo li akcije kojima ćemo uvesti željene promjene u svoj život, a koje su pod našom kontrolom, sigurno ćemo se osjećati bolje, sigurnije i sretnije. Upravo to su napravile naše kandidatkinje. Čestitam im na tome od srca!“ Iva Brozičević Dragičević

Iva Brozičević Dragičević, Martina Linarić

Zahvaljujemo na prilici da budemo partneri ove divne priče, Nikolini i Larisi želimo još puno sretnih trenutaka. Radom, promjenama i odricanjem zaslužile ste novi početak, a Ivi i Martini želimo još puno uspješnih priča, jer imati priliku mijenjati živote velik je izazov i častan poziv.

Promjena kreće od vas, vaše želje i odluke, ali stručna podrška ključ je do cilja. Naša preporuka ide u smjeru ovog tima, a za sva dodatna pitanja budite slobodni kontaktirati Ivu Brozičević Dragičević, iva@terme-selce.hr / 098-329-299.

U suradnji s TERME SELCE. 

TERME SELCE INSTAGRAM

TERMSE SELCE FACEBOOK STRANICA

Poliklinika Terme – Selce
Terme – Selce d.o.o.
Tel: +385 51 764 055
Poliklinika Terme – Podružnica Rijeka
Tel: +385 51 400 420

Pripremila: Stilueta / Terme Selce

Fotografije i video: Ivor Mažar

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci