Proizvodi za ljeto s hrvatskim potpisom!
P

Ljetno nam je pred vratima, temperature su konačno one prave ljetne, a mi smo već dugo u ljetnom raspoloženju. S toplijim vremenom više smo vani i više iskorištavamo zrake sunca, preplanulu put i uživanje u mirisu mora i ljeta. Upravo zbog toga potražili smo proizvode za ljeto s hrvatskim potpisom kako bismo se u potpunosti opremili za sezonu godišnjih odmora i dugih dana na suncu i plaži.

Olival je u zadnje vrijeme naše drogerije opremio izvrsnim proizvodima. Jedni od njih su kreme za lice sa zaštitnim faktorom 30 za suhu do normalnu kožu i sa zaštitnim faktorom 50 za masnu kožu. O zaštitnom faktoru se u zadnje vrijeme sve više priča ali potpuno s razlogom. Zaštita od sunca je must i apsolutno podržavamo ovakve cjenovno pristupačne proizvode koji rade veliku razliku.

La Piel je još jedan prepoznatljiv brend prirodne kozmetike s odličnim proizvodima za ljeto. Najpoznatiji su Glow BABE sprejevi za tijelo i lice sa šljokicama, kao i Beach BABE brončano ulje za tijelo. Uz njih, oduševljenje su izazvali i drugi proizvodi poput pilinga za tijelo, bombica za kupanje s prstenom te nedavno lansirani proizvodi za čišćenje i njegu lica. Smatramo kako je cijela linija La Piel proizvoda odlična za ljeto, visoke temperature i prepoznatljiva brončani ljetni look. 

Bela Glow još je jedan domaći brend proizvoda kao stvorenih za ljeto i visoke temperature. Iza brenda stoje Tia i Bela koje su, kako kažu, htjele napraviti uspješnu poslovnu priču u kojoj surađuju i djeluju isključivo žene. Tako su nastali proizvodi poput ulja za sunčanje, puder losiona za tijelo te brončanog pigmenta. Idealno za ljeto. 

Melem je dobro poznati brend klasičnih balzama za usne, ali je do danas proširio svoju ponudu pa se između ostaloga u njegovoj ponudi mogu pronaći i brojni proizvodi iz Melem Sun linije. Jedan od sigurno poznatiji je Melem sun balzam za poticanje tamnjenja sa zaštitnim faktorom 30. Osim toga, u ponudi se još nalaze uljna emulzija za njegu nakon sunčanja, vodootporni losion u spreju SPF30, dvofazno ulje u spreju SPF6, balzam za usne SPF30 i ulje za poslije sunčanja. S ovakvom kolekcijom proizvoda teško je otići nespreman na plažu.

Tinktura je još jedan brend s hrvatskim potpisom koji u svojoj ponudi proizvoda za ljeto ima nekoliko proizvoda. Mi smo se danas odlučili za balzam od mrkve – zaštitnim znakom tamnjenja i postizanja preplanulog tena kojem svi težimo baš svakog ljeta.  

Ovog ljeta nećemo proći nezapaženo. Svaki od ovih brendova ima proizvod koji će činiti odličnu dopunu našoj kozmetičkoj torbici za na plažu s kojim ćemo u pravom svijetlu započeti ovogodišnju ljetnu sezonu. 

Izvor i foto: službene stranice navedenih brendova

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci