ZTC

Već ste sigurno primijetili da smo sinoć slavili, ali emocije jake traju i dalje pa vas uvodimo detaljnije u naš jučerašnji rođendan, vodimo vas u  Porsche Inter Auto na Škurinjama koji je  tim povodom zasjao u Bond stilu! Uz trbušne plesačice Sare Saršon, iluzionista Guy Pardillosa, brojne elemente iznenađenja, uzvanici su uživali u bogatim sadržajima i odličnoj atmosferi događanja.

ZTC

Posebnost događanja i ove godine bilo je proglašenje inspirativnih žena godine, a nisu izostale suze radosnice i veliki aplauzi za žene koje su inspiracija i koje nas svih mogu potaknuti da budemo svoja najbolja verzija, sve žene uz priznanje primile su i vrijedne Farmacia poklon pakete.

Inspirativnim ženama proglašene su: Blanka Lasić, vlasnica tvtke MINDIST kojoj je priznanje i dar uručila Tanja Savić, voditeljica Farmacie u riječkom ZTC-u, zatim Željka Šarčević Grgić, načelnica općine Klana, kojoj je priznanje uručila Katja Grubiša, parfumarna My Spirit. Vivian Jurković, vlasnica estetskog centra Eternity priznanje je uručila Ines Paun Bizilj, mlada inovatorica i poduzetnica koja je danas predstavila Gaia Naturelle, Mirela Ilenić, direktorica razvoja branda Skinfinity još je jedna od naših inspirativnih žena kojoj je priznanje uručio Tibor Iles, Optika Šahini i  Lorena Laslavić, profesionalnoj vatrogaskinji priznanje je uručila Ana Buljan, poduzetnica i vlasnica Chang Thai Massage centra.

Blanka Lasić i Tanja Savić
Željka Šarčević Grgić
Vivian Jurković
Tibor Illes i Mirela Ilenić
Mirela Ilenić
Lorena Laslavić, Ana Buljan
Linda Lukežić
Tanja Savić i Ana Jugo

U James Bondu stilu posebno je priznanje došlo u ruke dizajnerici Lindi Lukežić kao ženi koja utjelovljuju kvalitetan stil života, a Ana Jugo za vrijeme događanja odradila je intervju za Bond osobu godine 2019. te je odlučila da je idealna osoba Tanja Savić, voditeljica Farmacie u riječkom ZTC-u.

Trenutak koji se čekao je i bio predstavljanje novog Audi Q8 automobila koji je postao zvijezda večeri!

Uzvanici su tokom večeri mogli probati My Spirit parfeme slovenske parfumarne, naočale Optike Šahini, saznati sve o Gaia Naturelle proizvodima, probati čari masaže Chang  Thai Massage centra,  probati Aura proizvode, ali i uživati u pićima inspiriranim Bondom koja je pripremio Dorijan Skoblar uz G3 Spirit poznate brandove, za Bond nadahnute  delicije pobrinuli su se Kristian Kozmić i Nikola Jovanović,  a uređenje prostora potpisala je agencija Noi Due.

Velika mi je čast i zadovoljstvo slaviti u ovako lijepom društvu, potrudili smo se da večer bude svima posebna, no vi ste se zajedno s nama potrudili da dobijemo ovu energiju i savršenu atmosferu. Hvala vam od srca“, naglasila je Marija Mažar, osnivačica Stiluete i pozvala sve da uživaju u atraktivnoj večeri kakvu Rijeka još nije imala.


Foto: Ivor Mažar, Josip Čekada

Kancelarija bar