Hit! Profesori gimnazije se maskirali u poznate glazbenike!
H

”Učitelji imaju tri ljubavi: ljubav prema učenju, ljubav prema učenicima i ljubav prema povezivanju tih dviju ljubavi” rekao je Scott Hayden, američki skladatelj. Biti učitelj znači raditi jedan human i predivan posao i svoje znanje prenositi na mlađe generacije.

Naravno da se svi uvijek s radošću sjećamo naših profesora koji su na nas ostavili poseban utisak. Bilo da je to radi njihovog načina komuniciranja s učenicima, njihovog posebnog pristupa predavanjima, ili ‘driblanjima’ oko predmeta koji nam dan danas koriste. Svakako, svi imamo takve profesore u našem sjećanju, a o ovim profesorima se priča na društvenim mrežama a u sjećanjima svojih srednjoškolaca će bez sumnje – itekako ostati.

Profesori gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu su ove praznike proveli u kreativnoj atmosferi. Na njihovoj Facebook stranici su povodom početka drugog polugodišta objavili zanimljivu objavu.

Naime, za početak Nove godine i školskog polugodišta su se profesori gimnazije maskirali u popularne glazbenike!

 ”Odbrojavamo posljednje sate praznika, brusimo olovke i umove za nove izazove, odmorili smo se i napunili baterije… Nije li upravo sada pravi trenutak da predstavimo iznenađenje koje su svojim dragim učenicima priredili njihovi duhoviti i kreativni profesori? Daaaaa, dakako da jest! Lady Gaga, David Bowie, Beatlesi, Mišo Kovač, Queen, Nirvana i brojni drugi poznati glazbenici zavladali su ovih praznika školskim hodnicima i „uskočili“ u novo izdanje kako bi najdražim gimnazijalkama i gimnazijalcima poželjeli što uspješniju, veseliju i raspjevaniju novu godinu. Vežimo pojaseve, polijećemo!” kazali su u svojoj objavi.

Da su apsolutni hit na društvenim mrežama potvrđuje činjenica da su prikupili 1,8 tisuća lajkova, 103 komentara i čak 144 dijeljenja.

Reakcije na društvenim mrežama su odlične: ”Bravo. Hvala Vam. Vjerujem u naše profesore/ice i napore da bi ih podučili općoj kulturi, predmetima koje neki vole neki ne (mat.fiz.kem.). Pomažu nama roditeljima i u odgajanju i spremaju za život dajući znanje i podršku. Postovanje od srca.”

”Pa ovo je najbolje ikad! Da sam barem imala takve profesore u srednjoj!”

”Čekam od prošle godine i nisam badave čekala: opet ste rasturili! I dalje vjerujem kako profesori koji se ovako znaju zabavljati, sigurno i u razred donose inovativne prakse. Čestitam još jednom!”

”Genijalci profesori. Kako je lijepo biti član takvog kolektiva. Bezvremenski šampioni. Djeco čuvajte ih i slušajte.”

Fotografije: Facebook Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci