Produženi vikend je pred nama, ovo su naši prijedlozi kako ga iskoristiti!
P

Produženi vikend i Uskrs su pred nama, a mi vam donosimo i nekoliko ideja kako ga začiniti kako bi ga pamtili kao lijepu uspomenu koje ćemo se zauvijek sjećati. Osim naravno obiteljskog druženja i već tradicionalnih slastica koje će krasiti vaš stol, ovaj vikend i uskršnji ponedjeljak možete iskoristi za raznovrsne i zabavne aktivnosti, ostanite s nama u nastavku;

Bojanje jaja

Već tradicionalno subotu prije Uskrsa bojamo jaja ili pisanice koje su ujedno i simbol Uskrsa. Jaja možete obojati na raznovrsne načine, a danas na internetu možete pronaći i mnoge DIY ili ‘uradisam’ projekte koji će vam dati ideju kako da vaša uskršnja košara bude baš po vašoj mjeri.

Traženje pisanica

Za Uskrs osim druženja s obitelji i prijateljima te uživanja u ukusnoj tradicionalnoj hrani i slasticama dan možete začiniti i sakrivanjem pisanica za vaše najmlađe. Oni će ih potom pokušati pronaći što više, a igru možete začiniti i simboličnim nagrada.

Punjenje baterija

Uskršnji ponedjeljak, dan nakon Uskrsa, vrijeme je za vaš mir i punjenje baterija, iskoristite ga kako najbolje znate… odlaskom u prirodu, jednodnevnim izletom u Istru, odmaranjem u tišini vlastitog balkona, izbora je mnogo i on je na vama.


Foto: Pixabay

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci