Pripremite kožu za proljeće, APIVITA ima odlične ponude!
P

U APIVITI Dan žena traje više dana jer… budimo realni, svaki dan je Dan žena!

Od 3.3. do 8.3.2022. u APIVITA Experience store-u u Gundulićevoj 9 čeka vas 20%  na cijeli asortiman povodom proslave Dana žena.

Posjetite mirisnu oazu u kojoj vas čekaju noviteti prirodne kozmetike za lice, tijelo i kosu. Osim njih pronaći ćete i neizbježne MARVIS paste za zube i vodice za ispiranje usta, ali i aromaterapijski i wellness asortiman.

Uz sve kupnje iznad 250 kn vas čeka i gratis APIVITA Rose Pepper krema za tijelo koja se bori s celulitom, učvršćuje kožu i pruža fantastičnu hidrataciju. Taman na vrijeme prije nego uskočimo u lepršave outfite!

A za sve koji nisu u mogućnosti posjetiti Experience Store, na www.delmerion.hr kraljica skincarea APIVITA Queen Bee, luksuzna anti-age linija proizvoda za prevenciju i korekciju bora te obnovu i njegu kože je snižena -50%! Nemoj propustiti jedinstvenu priliku uloviti kraljicu prirodne kozmetike jer su količine ograničene.

Apivita

Pripremite se za proljeće uz snagu prirodne kozmetike potpomognute najmarljivijim pčelicama Mediterana! APIVITA je grčki brend prirodne kozmetike koji od davne 1979. godine njeguje jedan poseban pristup u radu. Holistička razmišljanja o zdravlju, ljepoti i dobrobiti prepoznale su i Hrvatice kojima je  upravo ova trgovina u centru Zagreba jedna od omiljenih beauty adresa!

Posjetili smo ovu posebnu beauty adresu – Stilueta u posjeti: Apivita u Zagrebu, savršene ideje za vas i blagdanske poklone

Apivita store, Gundulićeva ul. 9, Zagreb, kontakt telefon: 01/6189 551, Apivitu potražite u DELMERION WEBSHOPU zapratite na FACEBOOKU i na INSTAGRAMU.

Tekst, foto: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci