Pripremili smo vrijedno darivanje u suradnji s Poliklinikom Gusić!
P

Doktor Darko Gusić specijalist je ginekologije i opstetricije, te subspecijalist fetalne medicine. Radio je u Općoj bolnici Pula, poliklinikama Sunce i Rijeka, Domu zdravlja Pula, KBC Rijeka a unazad nekoliko godina radi u Općoj bolnici Gospić i u privatnoj Poliklinici Gusić u Smiljanu. Redovito se stručno usavršava na svjetskim i europskim kongresima, te je član Europskog udruženja za prevenciju i liječenje karcinoma vrata maternice. Ujedno je i član Hrvatskog kolposkopskog društva.

Doktor Gusić

Nedavno smo Polikliniku predstavili NA STILUETI, a sada donosimo i vrijedno darivanje kao priliku da posjetite Polikliniku i Smiljan,  imate priliku zdravsteni posjet spojiti s ugodom jer Smiljan i okolica pružaju brojne mogućnosti i donose priliku da kvalitetno provedete svoje vrijeme. Nakon što obavite preglede, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu.

Darujemo dva pregleda zasebno (dvije osobe bit će darivane):

  1. -ginekološki pregled (papa test, ultrazvuk i pregled)
  2. -dermatološki pregled (pregled madeža i dermatološki pregled)

Više o pregledima i cjeniku možete pogledati na SPECIJALISTIČKA GINEKOLOŠKA ORDIANCIJA.HR

Uvjet za sudjelovanje je:

Odgovorite nam na pitanje (priznajemo odgovore ispod FB objave o darivanju ili ispod Instagram objave ili putem maila: redakcija@stilueta.net)

  • Gdje se nalazi poliklinika,  po kome je još poznato mjesto u kojem se nalazi Poliklinika Gusić?

Nakon što ste lajkali Facebook stranicu, Instagram profil i odgovorili na pitanje na jedan od tri ponuđena načina, preostaje vam pričekati službeno proglašenje dobitnika, darivanje traje do nedjelje, 26. srpnja, a ime sretnih dobitnica objavit ćemo u ponedjeljak, 27. srpnja na Stilueti.

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci