ZTC

Ljubav između Stiluete i 4look-a odavno je javna, a rodila se zahvaljujući viziji koju dijelimo, viziji o Rijeci kao gradu s puno sadržaja, lijepih događanja i ugodnih druženja, o gradu koji nudi nešto više i drugačije.

Brojni među vama koji čitate ove retke još uvijek se živo sjećaju prošlogodišnjeg druženja koje smo organizirali povodom Dana žena, a  mi vam sa zadovoljstvom i uzbuđenjem pripremamo jedno novo druženje s istim povodom – proslavom ženstvenosti, sofisticiranosti i stvarne ljepote.Nećemo vam još otkriti sve detalje, ali pripreme su se već dobrano zahuktale u 4look Academy gdje vješte ruke njihovih stilistica kreiraju jednu malu kolekciju od pet jednostavnih, nosivih dnevnih frizura koje se vrlo brzo mogu pretvoriti u prekrasne i elegantne, glamurozne, večernje frizure prikladne za svako događanje, od večeri u kazalištu do vjenčanja. Pritom koriste Kemonovu inovativnu liniju styling proizvoda AND koja je upravo lansirana na tržište, a zbog čega ova kampanja i nosi naziv day AND night.

Kako bi cijeli ovaj projekt još više približili našim sugrađankama, odabrali smo pet prekrasnih Riječanki da budu zaštitna lica ove kampanje koja veliča žene i njihovu sposobnost da se transformiraju i prilagode svakoj prilici, baš kao i njihove frizure.

O njima ćete još imati prilike čitati, ali kao što možete vidjeti na fotografijama, u ovoj radnoj atmosferi prepunoj fenova, uvijača, styling proizvoda i make up-a, djevojke su se odlično zabavile, a sve smo to začinili Bottega Gold proseccom, kako i priliči jednom subotnjem ženskom uređivanju.

Moramo zahvaliti i odličnim make up artisticama na suradnji, ljepotu djevojaka dodatno su naglasile Andreja Frankić i Ana Mikulec!

Znamo da vam je naša prošlogodišnja proslava Dana žena ostala u dobrom sjećanju i da ste još dugo pričale o modernim pastelnim bojama kose, ali i polugolim konobarima koji su vaše čaše neumorno punili Bottega pjenušcima.

Zato sada zabilježite u svoje rokovnike 10. ožujka, 19h, 4look Academy i pratite nas pozorno jer ćemo vam uskoro otkriti još detalja o krasnom projektu koji pripremamo i  svim sudionicima koji su nam se pridružili u ovoj posebnoj priči! A konačno ćete upoznati i naše Riječanke čiji identitete još uvijek vješto skrivamo 🙂

Foto: Ivor Mažar

Kancelarija bar