Prijedlog za mladenke: nakit s hrvatskim potpisom nadahnut prirodom
P

Gdje god zakoračite ovog proljeća pronaći ćete savršenu bajkovitu kulisu za romantične priče. I ovog puta inspiraciju za našu kolekciju pronašli smo u ljepoti prirode, neuhvatljivoj savršenoj igri svjetlosti i spajanju brojnih elemenata koji postaju priča koja podilazi ljepoti žene.

Bez obzira na to koliko vjenčanja vole bijelu boju, vrijeme je da pozdravite raskošnu paletu nijansi, od zagasito zlatne do tople ružičaste, nježno plave te cijelog spektra bež tonova. Gotovo svaki model izrađen je od Swarovski perlica, kristalića te ručno bojanih metalnih dodataka zanimljivih formi. Donosimo vam niz ručno rađenih detalja, vjenčića, češljića, ukosnica i tijari koje su prerasli klasiku i savršen su začin svakom vjenčanju. Jedinstvenim ukrasima u kosi pokušali smo unjeti dašak cvjetne čarolije kojom ćete stvoriti prekrasne uspomene na vaš veliki dan.

Prirodan i vrlo ženstven stil odabran za dan vjenčanja bez sumnje je rado viđen jer potvrđuje koliko je prirodna ljepota važna. Zato smo u ovoj kolekciji naglasak stavili na senzualnost, romatičan izgled i nježnu mladenačku ljepotu, koju je savršeno utjelovila Leonarda Zeba iz modne agencije Talia Model kao zaštitno lice kampanje. Za fotografije je zaslužna Gorana Blaževac, romatične ležerne frizure potpisuje frizerski salon Ritual by Marko Zirdum, a za vješto oblikovani prirodni izgled i djevojački make up pobrinila se vizažistica Karla Zirdum. Lijepa Leonarda u novoj kampanji nosi vjenčanice salona Isabelle.

Nova Irena Vučinić kolekcija namjenjena je svim budućim mladenkama koje inspiraciju traže u personaliziranim raskošnim detaljima. Na vama je da ih prepoznate te dodate kao savršen začin svom vjenčanju.

IRENA VUČINIĆ ART JEWELRY


Izvor: PR

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci