Prihvatite sebe, slavite svoju istinu, Avon ljepoti uvijek pristupa drugačije
P

Moderna djevojka danas osjeća toliko pritiska da često zaboravlja što ima i teško pronalazi sebe. ALI istina je da su smo mi žene NEVJEROJATNE –  iako to ponekad zaboravljamo. Baš zato Avon lansira novi parfem, novu mirisnu priču: Eve Truth EdP, uzbudljiv miris kojim prihvaćaš i slaviš sebe takva kakva jesi, sve svoje kvalitete – savršensti i nesavršenosti.

Poznata holivudska glumica Eva Mendes savršeno oslikava sigurnu i prirodnu EVE Truth ženu. Od komičnih uloga do dramskih likova, Eva je poznata po svojoj predanosti svakom filmu. Izvan ekana, Eva stavlja istu strast u svoja osobna nastojanja, bilo da se radi o dobrotvornom radu, kreativnoj direktorici vlastite kolekcije šminke i linije odjeće ili o obiteljskoj intimi. Njezina jedinstvena ljepota i autentična osobnost utječu na žene diljem svijeta i čine ovu kubansko-američku glumicu savršenim ambasadorom Avonove mirisne EVE kolekcije.

“Život je kolekcija priča, naših priča. Počašćena sam što sam i sama dio Avonove priče koja osnažuje žene te lice EVE Truth mirisa koji odražava dubinu žene i poziva ju da prihvati svoju istinu, da uživa u potpunom iskustvu mirisa koji utjelovljuje modernu ženu.” kaže Eva.

EVE Truth parfem spaja nježne cvjetne, energetsko voćne i senzualnu mineralnu notu koje reflektiraju današnju ženu, sigurnu u sebe i svoju istinu. Dizajnirao ga je i kreirao jedan od vodećih svjetskih parfumera Laurent Le Guernec. „Istraživao sam dubinu svoje istinitosti i kako taj osjećaj mogu kreirati u mirisu dok razmišljam o prirodnim ljepotama. Moj je cilj da nositeljica u svom prirodnom stanju osjeća unutarnji osjećaj zadovoljstva, jer ono što dolazi iznutra čini  Eve Truth ženu ispunjenom i lijepom u svim vanjskim aspektima.“

TOP NOTE

Iskorištavajući prirodnu auru ženstvenosti, vrh mirisa osvaja vas osvježavajućim tropskim notama koje potječu od svježe karambole koja se miješa sa sočnim narom. Poseban ekskluzivan minerani sastojak Living Magnetite odražava prirodni magnetizam ovog mirisa.

SREDNJE NOTE

Lagan mirisni aranžman nježnog božura, bogate gardenije i roza frezije donosi eleganciju i sjaj.

BAZA MIRISA

Baršunasti mošus dodaje toplinu, karakter i pojačava intenzitet dok jantarna aura blista slatkim, ali ugodnom sjajem. Srce cedrovine upotpunjuje cjelokupnu mirisnu piramidu dodajući slatkoću potrebnu da se pojača prirodna i autentična aura EVE Truth žene.

POKRENIMO #WearYourTruth MOVEMENT

#WearYourTruth whatever that is

Zašto pokušavati biti savršena, kad zadovoljstvo dolazi od prihvaćanja same sebe, svojih mana i realnih priča koje su nas učinile i stvorile baš takvima kakve jesmo?  

Pozivamo svaku od vas da prihvatite sebe. Baš takvu kakva jeste. I da pozovete sve osobe koje vam nešto znače da i one slave svoju istinu. Pokrenimo #WearYourTruth movement, naglasimo inspirirajuće priče žena, djevojaka, svake od nas: prihvatimo svoje mane i slavimo priče o svojoj snazi!

Kad žena zna svoju istinu, ništa ju ne može zaustaviti!


Aktualna ponuda u Avon katalogu: EVE truth Edp, 50 ml sada je u setu sa mirisnim losionom za tijelo, za samo 119,90kn

Ako želite kontaktirati Avon nazovite 01/6650 010 ili posjetite www.avon.hr

Facebook stranica Avona Hrvatska: www.facebook.com/Avon

INSTAGRAM stranica Avona: @avonhrvatska

You tube stranica Avona: http://www.youtube.com/user/AvonHrvatska

Foto: PR

Pripremila: Stilueta

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci