Priča o vinu, ulju i finom jelu: okusite najbolje od Benvenuti vina u konobi Istranka
P

Ovog petka, 16. listopada od 19 sati, u Istranku dolazi istarska vinarija Benvenuti, a osim prezentacije vrhunskih vina, gosti će moći degustirati i maslinova ulja Franković iz Mošćeničke Drage, kao i meni bogat slasnim jesenskim plodovima

Obitelj, tradicija, Istra i istarska zemlja…sve to i mnogo više, utkano je u Benvenuti vina. Ovog petka, za prezentaciju ovih široko poznatih i hvaljenih istarskih vina, odabrana je opatijska konoba Istranka. Kao obiteljska konoba, vezana uz tradiciju i vrijednosti prave domaće kuhinje – idealno mjesto! Od 19 sati u Istranki  ćete, uz prezentaciju najfinijih Benvenuti butelja, malvazije, terana, muškata, i roséa, nepcu moći ugoditi i lokalnim Franković maslinovim uljem iz Mošćeničke Drage.

Uz svako fino vino, neizostavno dolaze i fina jela, pa se Istrankin gastro tim pobrinuo i za bogati jesenski meni. Tako ćete po cijeni od 250 kuna, moći uživati u salami od jelena i namazu od vrganja, buči, ali i bifteku i raviolima, sve zaokruženo slatkim desertom od nenadmašnog lovranskog maruna.

Dobro došli u pravu domaću konobu, dobro došlu u Istranku! Rezervirajte svoje mjesto na 051 271 835, ili putem našeg FB ili Instagram profila.

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci