Priča o brandu Re.Vityl koji povezuje Hong Kong, New York i Rijeku!
P

Kako izgleda kad se povežu New York, Hong Kong I Rijeka u jednoj zanimljivoj poduzetničkoj inicijativi iza koje stoje tri zanimljive žene?

Na poziv serijske poduzetnice Vesne Pavletić koja je sigurno jedna od zapaženijih I vrlo uspješnih poduzetnica koja svoje priče iz Rijeke širi daleko van granica Lijepe naše susrela sam se inicijativom koja me oduševila! Na svjetsko tržište uskoro stupa novi brand, a o čemu se radi donosim u nastavku…

Iva Bravic Millereau I Rashia Bell upoznale su se slučajno. Mjesto radnje: Bali, zatekle su se na vjenčanju zajedničkih prijatelja, nije trebalo dugo da prepoznaju iste vrijednosti koje njeguju, energije su se pronašle, a  Iva I Rashia nastavile su gotovo svakodnevnu komunikaciju.

Rashia Bell i Iva Bravic Millereau

Zahvaljujući društvenim mrežama I aplikacijama modernog društva, unatoč velikim vremenskim razlikama lako su pronalazaile način da se povežu, a kako je prijateljstvo raslo, počele su dolaziti I zajedničke ideje.

Iva je živjela diljem svijeta I radila za brojne velike klijente na managerskim pozicijama, a Rashia je u New Yorku postala sve poznatija I traženija, s velikim iskustvom u modi, ljepoti I luksuznom uređenju interijera postala je vrlo traženo ime s renomiranim klijentima u svojoj bazi. Rashia je wellness influencer ,a njezin crystal healing brand The Cristalline je privukao veliku pozornost!

U jednom trenu Ivu je životni put doveo u Miami, a tada su se I prijateljice mogle viđati češće te si pomalo odrediti svoj zajednički poslovni put. Bilo je jasno da će osmisliti brand u koji će utkati vrijednosti I koje same žive. Brand zasnovan na holističkom pristupu koji će oplemeniti život  I spojiti ljubav prema prirodi, zdravlju, ljepoti I životu.

Pomalo sam shvatila što moje sugovornice zagovaraju, dok su mi pune strasti I žara u očima pričale o ljepoti života koja će biti utkana u proizvode koje pripremaju, morala sam ih zaustaviti, naime zanimalo me kako se moja draga poslovna partnerica Vesna Pavletić uklopila u cijelu priču, a nije me iznenadilo da je I nju pratila jako dobra intuicija….

“Raishu sam zapazila slučajno, na LinkedInu, vidjela sam da je bila I u Vogue-u, zainteresirala me njezina priča I mislila sam da bi bilo super da ostatio suradnju jer je naša tehnologija biocrystalima nešto što bi se se ukomponiralo u sve što radi.

Naime,  Biocrystal Technologies iz Rijeke dobitnik je nagrade za Proizvođača godine u kategoriji Proizvođač tehnologije/supstance na bazi prirodnih sirovina, organizacije Global Business Insights Award iz Velike Britanije, a to je samo jedan od uspjeha ove riječke poduzetničke priče.  Tvrtka je kreator i dobavljač inovativne Biocrystal tehnologije namijenjene implementaciji u vrlo širokom spektru,  od proizvoda tekstilne industrije, i proizvoda za spavanje, auto i avioindustrije, opreme za kućne ljubimce… Poboljašanje kvalitete života u fokusu je svega što tvrtka uspješno radi i ne čudi da se otvaraju brojna tržišta dok broj upita sa svih kontinenata raste!

Rashia je bila oduševljena novitetom s hrvatskim potpisom I tako je započela suradnja koja zasigurno ispisuje tek prve korake,  a pitanje je što sve naše dame čeka jer svjetsko tržište vapi za novitetima koji danas imaju dubinu I svrhu.

Rashia je ovom prilikom prvi put došla u Hrvatsku, spoj poslovnih trenutaka I trenutaka ugode ju je oduševio, dok za Lijepu našu ima samo riječi hvale ističe I kako bi sve proizvode radili s hrvatskim dobavljačima jer si obje svjesne kako je zemlja izuzetno bogata prirodnim sastojcima s ljekovitim svojstvima.

Lifestyle brand koji Iva I Rashia pokreću lifestyle je koncepta, namijenjen unapređenju kvalitete života s  “natural living “ konceptom u fokusu.  Biocrystal je centar branda, a pojmovi koji prate cijelu viziju poduzetnica su “mindfulness, health, wellbeing..” I pružaju odgovor na pitanje “How to live your best life”.

Prvi proizvod koji će se predstaviti tržištu je eye mask – maska koja pomaže boljem snu namijenjena je svakodnevici svake osobe, može se koristiti u domu, prilikom putovanja, a poduzetnice namjeravaju uvrstiti ju I u ponudu odabranih hotela. Bitna stvar zašto će upravo ovaj proizvod otvoriti tržište je funkiconalnost, ali I svekolika mogućnost korištenja jer masku mogu koristiti žene, muškarci, ali I djeca, a Iva mi je odmah posvjedočila kako je I njezinom sinu maska pomogla da bolje I brže zaspi.

Svjesne su da je tržište veliko kao I njihova motivacija I želja da povežu djelotvornost, svakodnevne aktivnosti sa prirodom, zahvale što je ih je povezala tehnologija baš kao I ljubav prema prirodi I svemu što nam pruža. Iako naizgled spoj nespojivog, I ovo je dokaz da su današnja vremena itekako dobra za sklapanje poslova jer dok internet pruža svijet na dlanu, kad se povežemo daje nam priliku I da taj isti svijet učinio boljim  I kvalitetnijim mjestom za život.

Iva mi je u već u neformalnom dijelu razgovoru potvrdila kako je najbitnije naći „your soul calling“, a Rashia se lijepo nadovezala otkrivajući kako se treba povezati s intuicijom, slijediti svoju strast I kako je najljepše raditi na tome da se ljudi povežu sami sa sobom.

Brand Moto:

We aim to bring to you everyday products to suit your lifestyle that will change the way you rest, sleep, travel, and live your most vibrant life.

Iva, Rashia I Vesna povezale su ljubav prema životu u ljubav prema poslu. Na tržište uskoro izlazi prvi proizvod kao početak price o brandu Re.Vityl  koji će se prvo okrenuti američkom tržištu, zatim Aziji, a onda I Europi. Mi im želimo puno sreće I pratit ćemo sa zadovoljstvom sve korake I sve uspjehe!

Vesna Pavletić, Marija Mažar

re-vityl.com

re.vityl Instagram

Foto: Iva Krušić, privatni arhiv

KONCEPT MAŽARspot_img

novosti

povezani članci